De la medicamente… la margele

De la medicamente… la margele

Cautam prospectul unui medicament nou, cand din pagina in pagina am ajuns la un site cu margele. M-am oprit la aceste margele, pentru ca sunt altfel de margele, sunt margele din pietre semipretioase care pot fi considerate cu usurinta chiar bijuterii frumoase.

Acolo am gasit mai multe variante de margele, respectiv pietre pretioase, dar preferatul meu este Agatul dreptunghiular rosu. Imi plac foarte mult bluzele sau rochitele ornate cu astfel de margele, le schimba radical aspectul, le face mult mai elegante si le da o sclipire si o culoare aparte. O eleganta si un aspect care nu poate fi egalat cu multe dintre ornamentele sa le zicem, mai accesibile.

O rochie banala se poate transforma intr-o adevarata piesa de arta cu ajutorul acestor margele cu pietre semipretioase. Se poate spune ca margele fac povestea acelei piese vestimentare, margele sunt personajele acelei povestiri cu si despre rochia respectiva. Rochia e decorul iar margele sunt actorii, impreuna fac vie piesa de teatru.

De mult cautam un site unde sa pot cumpara astfel de margele, am doua rochite ca vor fi reinventate si vor devenii unicat. Una dintre rochii are o culoare foarte frumoasa, un mov prafuit foarte frumos, la care ma gandeam sa-i adaug cateva pietre semipretioase de Sodalit oval. Iar cealalta rochie e un rosu crud viu, dar e simpla si vreau sa-i adaug cateva pietre despre care scriam mai sus, agat rosu dreptunghiular.

Pe acest site sunt o varietate mare de margele, de marimi, forme si culori. Pentru pasionatii de bijuterii din margele, este raiul de pamant cu asa diversitate.

Cine mai plaseaza comanda?


Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns