Carti de vizita de lux pentru farmacii si cabinete

Carti de vizita de lux pentru farmacii si cabinete

Prima intrebare care iti vine in gand cand ai citit acest titlu era: “Oare de ce farmacia mea sau eu ca farmacist, avem nevoie de carti de vizita?”

Eu am lucrat si cu carti de vizita si fara carti de vizita si pot sa va spun foarte sincer, ca daca poti oferi o carte de vizita unui pacient, client, reprezentant, partener de afaceri sau chiar coleg ai cu cel putin 50% sanse ca persoana respectiva sa apeleze la tine in urmatoarele 30 zile.
Poate te gandesti ca suntem in era gadget-urilor si toti isi noteaza numerele de telefon in telefonul personal. Intr-o oarecare masura este adevarat, daca cand vorbim de un partener de afaceri, de un farmacist, medica, farmacie sau cabinet medical, situatia sta total altfel.

Pe de o parte, nu toata lumea memoreaza toate numerele de telefon a unor persoane aproximativ straine, in telefonul personal; pe de alta parte, telefoanele se strica, se schimba, agenda se pierde, dar cartile de vizita se pastreaza intr-un loc bine stiut, daca nu chiar intr-un suport pentru carti de vizita sau in portofel.

Apoi pe o carte de vizita primitorul gaseste toate datele necesare pentru contact, nume complect, telefon, email, website, adresa, program de functionare. Iar gestul de a oferi o carte de vizita nu se poate compara cu a inmana un biletel pe care e scris de mana numele farmaciei, respectiv a cabinetului, unde cifrele se descifreaza mai greu, se mai sterg, se indoaie, se pateaza.

Te-ai gandit vreodata ce vechime a adunat cea mai veche carte de vizita din sertarul tau?
Eu am fost sunata de persoane carora le-am dat cartea mea de vizita acum 2-3 ani.  

Acum ai ocazia sa reflecti acestui fapt, iar intre timp arunca o privire site-ul cu modele de carti de vizita de lux sa vezi ce bine ar arata numele tau sau numele farmaciei/cabinetului pe una dintre modelele de carti de vizita cu Emboss care sunt foarte elegante.

Tu ai carti de vizita?Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

1 Comment

  1. 12 decembrie 2014 / 11:28

    si eu mi-am cuparat si mi-am facut bratara 🙂