Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml

Carti de vizita de lux pentru farmacii si cabinete

Prima intrebare care iti vine in gand cand ai citit acest titlu era: „Oare de ce farmacia mea sau eu ca farmacist, avem nevoie de carti de vizita?”

Eu am lucrat si cu carti de vizita si fara carti de vizita si pot sa va spun foarte sincer, ca daca poti oferi o carte de vizita unui pacient, client, reprezentant, partener de afaceri sau chiar coleg ai cu cel putin 50% sanse ca persoana respectiva sa apeleze la tine in urmatoarele 30 zile.
Poate te gandesti ca suntem in era gadget-urilor si toti isi noteaza numerele de telefon in telefonul personal. Intr-o oarecare masura este adevarat, daca cand vorbim de un partener de afaceri, de un farmacist, medica, farmacie sau cabinet medical, situatia sta total altfel.

Pe de o parte, nu toata lumea memoreaza toate numerele de telefon a unor persoane aproximativ straine, in telefonul personal; pe de alta parte, telefoanele se strica, se schimba, agenda se pierde, dar cartile de vizita se pastreaza intr-un loc bine stiut, daca nu chiar intr-un suport pentru carti de vizita sau in portofel.

Apoi pe o carte de vizita primitorul gaseste toate datele necesare pentru contact, nume complect, telefon, email, website, adresa, program de functionare. Iar gestul de a oferi o carte de vizita nu se poate compara cu a inmana un biletel pe care e scris de mana numele farmaciei, respectiv a cabinetului, unde cifrele se descifreaza mai greu, se mai sterg, se indoaie, se pateaza.

Te-ai gandit vreodata ce vechime a adunat cea mai veche carte de vizita din sertarul tau?
Eu am fost sunata de persoane carora le-am dat cartea mea de vizita acum 2-3 ani.  

Acum ai ocazia sa reflecti acestui fapt, iar intre timp arunca o privire site-ul cu modele de carti de vizita de lux sa vezi ce bine ar arata numele tau sau numele farmaciei/cabinetului pe una dintre modelele de carti de vizita cu Emboss care sunt foarte elegante.

Tu ai carti de vizita?



Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?