Astor Trio Skin Match Blush – review

Astor Trio Skin Match Blush – review

Daca tot a fost Mos Nicolae, trebuia sa-mi fac si eu un cadou, asa ca am plasat o comandata online cu produsele aflate deja pe wishlist-ul meu, printre ele fiind si acest blush.

Nu stiu ce am, dar cred ca devin dependenta de blush-uri pentru ca aproape la fiecare comanda adaug cate un blush sau doua.

Am ales acest fard de obraz pentru faptul ca este unul trio si il pot pastra in poseta pentru un retur rapid, asa ma gandeam eu cand l-am cumparat.

Dar acum, nu ma mai gandesc asa, pentru fardul de obraz de la Astor rezista foarte bine si nu e nevoie de un retus peste zi, el este tot acolo.

Fardul de obraz Astor Trio Skin Match – varianta 001 Rosy Pink, l-am cumparat de pe 1001cosmetice.ro la pretul de  20 lei (acelasi pret redus il are si acum).

Nuanta din stanga o folosesc pentru contur si este mai slab pigmentata, sau are exact aceeasi nuanta ca si tenul meu si trebuie sa dau cu pensula decateva ori pana creez umbra care o doresc. Totusi, acest fapt nu ma deranjeaza pentru ca e mai bine asa cate putin, decat sa fie prea mult si sa sterg dupa aceea.

Nuanta din dreapta o folosesc pentru conturarea pometilor. Este o nuanta mai pigmentata, asa ca folosesc mai putin, dar este o nuanta foarte frumoasa, de un roz inchis cu tonuri reci, care se potriveste perfect cu tenul meu. Ii da o culoare naturala ca si cum ar fi imbujorata.

Nuanta din mijloc o folosesc pentru iluminare. Imi place aceasta nuanta pentru ca ilumineaza frumos, fara sa sclipeasca urat.

Imi place aceasta caseta pentru ca nuantele ei se potrivesc exact cu tenul meu iar culoarea lor rezista cam 8 ore. Imi place mult.

Cine mai foloseste aceasta caseta? 

For more news, follow me on: 
 ♥ Bloglovin ♥  Instagram ♥ Facebook Pinterest ♥ Twitter ♥  Youtube 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns