Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml

Tantum Verde + Tantum Lemon – Review

RO: Tantum Verde si Tantum Lemon sunt tablete de supt care contin benzidamina. Fac parte din clasa analgezicelor si antiinflamatoarelor locale, au efect antiseptic puternic, fiind recomandate pentru afectiunile cavitatii bucale si ale gatului.

Diferenta din Tantum Verde si cel Lemon este aroma.
Tantum Verde are aroma de menta, fiind mult mai mentolat si duce la o usoara senzatie de amorteala a limbii si a gatului.
Tantum Lemon, asa cum ii spune si numele, are aroma de lamaie, este mult mai putin mentolat si mult mai bine tolerat in general de doamne si domnisoare.

Aceste produse fac parte din categoria medicamentelor care se pot elibera fara reteta de la medic, totusi, este bine sa cereti sfatul farmacistului cand va ganditi sa cumparat Tantum Verde sau Lemon pentru ca, poate, aveti nevoie de o doza mai mare sau mai mica, sau poate nu e suficient doar tabletele de supt pentru afectiunea dumneavoastra. 

Atentie:
Nu se recomanda persoanelor alergice la acid acetilsalicilic (aspirina) sau celor alergici la AINS. De asemenea, gravidele ar fi bine sa le ocoleasca, producatorul recomandand folosirea spray-ul cu doza pentru copii.
Nu se recomanda in sarcina sau alaptare, decat in cazuri grave, la recomandarea expresa a medicului specialist.

Produsele nu influenteaza capacitatea de a conduce autovehicule.
Se pot administra cate o tableta de supt la 8 ore, adica 3 tablete pe zi, si doar la adulti sau copii peste 12 ani. Sunt contraindicate copiilor sub 6 ani.
Se pot folosi maxim 7 zile.

Nu uitati, ca dupa fiecare tabelta supta, sa nu beti si sa nu mancati nimic 15-30 minune pentru a pastra si prelungii activitatea substantei la nivelul cavitatii bucale si a gatului.

Se recomanda cu incredere persoanelor care sufera de parodontopatii, stomatite sau alte afectiuni ale gingiilor. Totusi, daca nu se vad rezultate in 2-3 zile, se merge la medic pentru un tratament medicamentos adecvat.

Cine a folosit tabletele de Tantum? 
Care varianta va place mai mult Verde sau Lemon?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?