Tantum Verde + Tantum Lemon – Review

Tantum Verde + Tantum Lemon – Review

RO: Tantum Verde si Tantum Lemon sunt tablete de supt care contin benzidamina. Fac parte din clasa analgezicelor si antiinflamatoarelor locale, au efect antiseptic puternic, fiind recomandate pentru afectiunile cavitatii bucale si ale gatului.

Diferenta din Tantum Verde si cel Lemon este aroma.
Tantum Verde are aroma de menta, fiind mult mai mentolat si duce la o usoara senzatie de amorteala a limbii si a gatului.
Tantum Lemon, asa cum ii spune si numele, are aroma de lamaie, este mult mai putin mentolat si mult mai bine tolerat in general de doamne si domnisoare.

Aceste produse fac parte din categoria medicamentelor care se pot elibera fara reteta de la medic, totusi, este bine sa cereti sfatul farmacistului cand va ganditi sa cumparat Tantum Verde sau Lemon pentru ca, poate, aveti nevoie de o doza mai mare sau mai mica, sau poate nu e suficient doar tabletele de supt pentru afectiunea dumneavoastra. 

Atentie:
Nu se recomanda persoanelor alergice la acid acetilsalicilic (aspirina) sau celor alergici la AINS. De asemenea, gravidele ar fi bine sa le ocoleasca, producatorul recomandand folosirea spray-ul cu doza pentru copii.
Nu se recomanda in sarcina sau alaptare, decat in cazuri grave, la recomandarea expresa a medicului specialist.

Produsele nu influenteaza capacitatea de a conduce autovehicule.
Se pot administra cate o tableta de supt la 8 ore, adica 3 tablete pe zi, si doar la adulti sau copii peste 12 ani. Sunt contraindicate copiilor sub 6 ani.
Se pot folosi maxim 7 zile.

Nu uitati, ca dupa fiecare tabelta supta, sa nu beti si sa nu mancati nimic 15-30 minune pentru a pastra si prelungii activitatea substantei la nivelul cavitatii bucale si a gatului.

Se recomanda cu incredere persoanelor care sufera de parodontopatii, stomatite sau alte afectiuni ale gingiilor. Totusi, daca nu se vad rezultate in 2-3 zile, se merge la medic pentru un tratament medicamentos adecvat.

Cine a folosit tabletele de Tantum? 
Care varianta va place mai mult Verde sau Lemon?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns