Glow by dr. brandt – Review

Glow by dr. brandt – Review

Nu știu câte dintre voi folosesc creme retinol pentru exfolierea și reînnoirea pielii, eu am primit această cremă super concentrat cu retinol, produsă sub marca dr.brandt, varianta pentru folosirea pe timpul zilei.

Retinolul (vitamina A) este un ingredient important care se folosește pentru tratamentele anti-aging și pentru acnee, fiind recomandat cu încredere de medicii dermatologi.

Crema Glow by dr. brandt conține retinol și folosește o tehnică specială inspirată de tehnologia de laser cu rubin, pentru a da un sprint celulelor pielii de a se reînnoi.

Recomandarea acestei creme este de a fi folosită o dată la 2-3 zile datorită efectului său puternic de a reînnoi pielea, fapt care duce la o sensibilitate crescută. După ce se obișnuiește pielea cu acest aport crescut de retinol, se poate aplica și mai des sau chiar zilnic. Totuși se recomandă celpuțin o zi de pauză.

Părerea mea:
Eu folosesc crema Glow cam o dată pe săptămână deoarece pielea mea are tendință de sensibilizare. Evit să folosesc această cremă în zilele când ies la soare pentru că pielea este mai sensibila la razele UV, sau folosesc peste crema Glow, o cremă cu factor de protecție ridicat, SPF 50.
Această cremă chiar are o acțiune puternică asupra pielii. Chiar se simte cum exfoliează pielea și pielea devine mai fină și puțin mai sensibilă, dar are un aspect mult mai sănătos.

Recomand cu încredere această cremă.

Ea este disponibilă aici 

Cine mai folosește această cremă?

 
Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns