Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml

NYX Mineral Matte Finishing Powder – Review

Am ales combinatia celor din imaginea de mai sus pentru ca toate contribuie la o stare fizica si sufleteasca mai buna, atunci cand le folosesc.
Iar azi ma voi axa pe Pudra Minerala Matifianta de la NYX, nuanta Light/Medium, MPF01.
Chiar daca ma repet, trebuie sa spun ca imi doream mult cateva produse de la NYX dupa ce am citit si vazut cateva review-uri ale acestor produse. Unul dintre produsele dorite de mine, era si aceasta pudra minerala matifianta.
Am ales pudra minerala pentru ca, spre diferenta fata de celelalte, cea minerala are un usor spectru UV de la mama natura, avand acele mici particule care resping razele solare, fapt care este un plus pentru mine pentru ca pistrui mei abia asteapta sa vada soarele si sa scoata capusorul prin epiderma obrajilor mei.
Este o pudra fina, usoara, iar nuanta Light e perfecta pentru mine. Nu blocheaza porii, nu se observa pe fata ca m-am dat cu pudra si tine la distanta stralucirea zonei T cam 6 ore la mine, fara sa o reaplic. Avand in vedere ca am un text mixt, adica gras in zona T, pentru mine este un real ajutor.
Nu pot sa nu spun ca mi-as dori un produs care sa-l aplic dimineata la 6-7 iar seara la ora 20-21 cand ajung acasa, tenul meu sa nu lucreasca deloc. Imi doresc mult si daca cunoasteti un astfel de produs, va rog sa-mi spuneti si mie.



Totusi, daca dimineata, inainte sa ma machiez folosesc Lotiunea calmanta de la Pell Amar, despre care am scris aici, machiajul si pudra rezista mult mai bine pentru ca tenul meu nu se ingrasa asa repede.

Ilumineaza putin zona si o matifiaza foarte frumos, fara sa incarce tenul.
Pudra am cumparat-o la oferta cu 37.60 lei de pe makeup-shop.ro.

Cine mai foloseste aceasta pudra? Voua cum vi se pare?

 

EN: Today I will focus on the NYX Mattifying Mineral powder, shade Light / Medium, MPF01.


Even if I’m repeating myself, I must say that I really wanted some products from NYX after I read and saw some reviews of these products. One of the products I want for myself was mattifying mineral powder.


I’ve chose this mineral powder, unlike the other tipes of powder, because the mineral one has a UV  spectrum from mother nature, with those little particles that repel sunlight, which is a plus for me because the sun not wait to see my cheeks and rised the dark spots.


It is a fine powder, light and shade Light is perfect for me. Do not block pores, I notice the face will stay matte almost 6 hours without any reaplicantion of powder, especilly for my T area.


However, if  I use calamine lotion from Pell Amar in the morning before makeup, I wrote about here, makeup and powder withstand much better for my skin and does not get fat so fast.


Illuminate and mattifying very nice my face area without load skin.


Who uses this powder?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
For more news, follow me on:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?