Lotiune calmanta pentru ten cu probleme Pell Amar – Review

Lotiune calmanta pentru ten cu probleme Pell Amar – Review

Iată un produs de specialitate pentru îngrijirea zilnică a pielii mixte sau grase, predispuse la acnee, Loțiunea calmantă Pell Amar.

Loțiunea calmantă face parte dintr-o gamă specializată de produse bioactive care valorifică una din bogățiile naturale ale țării noastre, și anume Extractul Pell Amar care este obținut din nămolul sapropelic din lacul Balta Albă, descoperit și brevetat de prof. dr. Ionescu Călinești.
Această gamă se numește Bioactive S ACNE și cuprinde 5 produse speciale pentru tratamentul și întreținerea tenului cu probleme.

Loțiunea calmantă este un produs recomandat pentru utilizare zilnică, efectele sale fiind cele de energizare, hidratare și de calmare a iritațiilor. Acest produs purifică tenul, îl reîmprospătează și tonifică pielea, reechilibrând pH-ul normal al pielii.
Reduce excesul de grăsime de la suprafața pielii și reglează acțiunea glandelor sebacee. Componentele atent alese au efect antibacterian și antiinflamator cu rezultate dovedite în combaterea și prevenirea acneei.

 

Părerea mea:
Loțiunea calmantă Pell Amar este o loțiune activă, ușor mentolată care purifică pielea, curăță eficient tenul gras și regleaza secreția de sebum. În zilele când am folosit această loțiune, tenul meu nu a mai lucit a sebum, iar machiajul a rezistat mai bine și mai mult, în comparație cu zilele când nu am folosit Loțiunea calmantă Pell Amar.
Am observat vindecarea mai rapidă a iritațiilor și coșurilor deja existente.

Se simte cum strânge puțin pielea și cum o purifică. Chiar îmi place această loțiune.
Eu o folosesc în locul loțiunii tonice pentru că îmi place foarte mult cum lasă tenul curat.

Atenție! Evitați contactul cu ochii, deoarece conține si mentol și va ustura.

Utilizare:
Se folosește dimineața și seara aplicând pe pielea curată această loțiune cu ajutorul unei dischete din bumbac.

Condiționare:
Loțiunea calmantă este ambalată într-un recipient din sticlă semi-opac, prevăzut cu pompiță și capac pentru a păstra acțiunea ingredientelor nealterate.

Detalii despre Crema antistres Pell Amar am scris aici.

Produsul poate fi cumpărat de pe site-ul Pell Amar sau aici.

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: