Lip’s Favorites

Lip’s Favorites

Am pregatit de ceva vreme acest articol, numai n-am apucat sa-l scriu. Acum cand frigul a venit si trebuie sa acordam o atentie sporita buzelor pentru a le mentine frumoase, a venit timpul sa va spun care sunt produsele mele favorite pentru buze.

Babylips balsam de buze de la Maybelline este balsamul meu preferat in acest moment. Va spuneam ca am balsame de buze prin fiecare geanta, masina, halat, pe birou si de rezerva. Ei bine, de cand il am pe acesta, il tot iau cu mine peste tot. Imi place ca este moale, dar nu foarte moale, este hidratant si da o usoara culoare buzelor, precum si o luciu usor.
Este varianta Cherry me si l-am gasit in Auchan.

Creionul pentru buze de la Max Factor este superb, ill iubesc. Are o culoare de rosu care pe buze accentueaza culoarea naturala si ii da o tenta spre rosu, o culoare perfecta.
Creion fiind, este foarte usoar de aplicat pentru o exactitate perfecta, iar faptul ca are o textura usor cremoasa, hidrateaza bine buzele si rezista cateva ore bune pe buze.
Imi place foarte mult acest produs pentru buze.
Este varianta Designer Blossom 30, l-am primit cadou la un concurs.

Va spuneam cu ceva timp in urma ca am achizionat acest ruj de la Essence pentru culoarea lui placuta. Imi place culoarea, dar nu o pot purta in fiecare zi, ci doar in functie de tinuta aleasa, pentru ca nu totdeauna ma prinde bine aceasta culoare. Totuti, este un ruj placut, care imi place si il folosesc cu drag.
Este varianta Coral Calling 01, l-am gasit in Auchan la standul Essence.

Voi folositi careva dintre aceste produse?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
 ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns