Haul #9

Haul #9
Daca tot e ziua mea, mi-am facutsi eu, mie, cateva cadouri. Primul cadou a fost comanda pe 1001cosmetics.ro de unde mi-am comandat:

Catrice Multi color blush, nuanta 080 Peach Frappucino
Catrice Camouflage cream corector, nuanta 020 Light Beige.
Am profitat de faptul ca m-au anuntat ca a intrat pe stoc nuanta Ligh Beige la crema corectoare Camouflage de la Catrice si mi-am comandat si celelalte 3 produse de pe lista mea de dorinte.
Am fost fericita sa descopar ca mi-au trimis inca doua produse cadou: o mostra de fond de ten si un mini deo spray Nivea, venit numai la fix.
De-asta imi place sa comand de pe 1001cosmetics.ro pentru ca sunt atenti la fiecare comanda, comparativ cu alt site cu acelasi specific. Voi spune mai mult in articolul dedicat.
Detalii despre fiecare produs in parte, voi publica in zilele ce urmeaza.

 Asa m-am rasfat sambata dimineata! 🙂

Cine mai foloseste vreunul din aceste produse? 

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 320 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

5 Comments

  1. 11 noiembrie 2014 / 19:11

    Astept review la blush-ul de la Catrice ♥
    Pupici

  2. 11 noiembrie 2014 / 12:30

    Pe blogosfera am aflat de el.. si asa l-am luat.. Pentru primele utilizari a fost ok, vedem cum se comporta mai departe. Multumesc Bianca! 🙂

Lasă un răspuns