Haul #10

Haul #10

Asa cum va ziceam in postarea Haul #9, anul acesta de aniversarea mea, m-am rasfatat cu cateva produse cosmetice. Defapt, sunt cateva mai multe.


A doua comanda am plasat-o pe makeup-shop.ro si am fost foarte incantata cand mi-am putut alege produsele dorite la preturi reduse de Halloween, cred ca cu 20%.

Am scris la observatii ca doresc livrarea acestor produse pe 10 noiembrie pentru ca vreau sa le primesc de ziua, ca sunt cadou pentru mine si am ales varianta de livrare prin posta ca sa ajunga lejer pe 10 noiembrie.

Ei obisnuiesc sa sune clientii pentru confirmare si e drept m-au sunat intr-o dupa-amiaza pe la 18 dar eu eram la servici, n-am apucat sa raspund atunci si minute nationale nu mai aveam ca sa sun inapoi.

M-a sunat o doamna draguta dupa vreo doua zile, mi-au explicat ca nu pot trimite prin posta cu Post restant si pentru ca valoarea comenzii era mare, puteau sa mi-o trimita prin curier, gratuit cu livrare. Totul bine si frumos.

Totusi, cei de la Start curier m-au sunat ca au un pachet pentru mine, joi… iar eu eram plecata din oras, vineri am fost plecata din nou… am murit de ciuda sa stiu ca pachetul meu cu produsele dorite e in Oradea si nu pot ajunge la el…

In fine, Luni dimineata am sunat la curier sa aflu daca va ajunge pachetul azi la mine si mi-au zis ca pe la 11… Soferul a ajung abia la 16, m-a chemat langa blocul vecin, nu mi-a dat tot restul care se cuvenea si nu mi-a dat nici chitanta de plata/incasare, desi l-am intrebat, mi-a zis ca nu e nevoie sa-mi dea.

Am deschis bucuroasa pachetul, produsele frumoase, impachetate corespunzator, dar m-au dezamagit. Stiau ca e ziua mea, mai stiau si ca sunt blogger, stiau ca voi deschide pachetul de ziua mea, mailul acela a trecut pe la 3 persoane, pentru ca am confirmarea lor… si nu mi-au trimis nici macar o mostra, nici macar o felicitare.. la o comanda de aproape 200lei, plus faza cu soferul…

Pacat, la capitolul atentie pentru client, balanta mea se inclina respectuos spre site-ul 1001cosmetice.ro unde primit mostre si la comenzi sub 100 lei.

Sa trecem la produse, eu mi-am comandat urmatoarele:
Sleek Face Contour Kit, nuanta Light, 884
NYX Pudra minerala matifianta, nuanta Light, MFP01
NYX Blush pudra, nuanta Pinched, PB25
NYX Ruj Smacking Fun Colors, nuanta Watermelon, LSS616
(care nu coincide cu nuanta afisata pe site)
NYX Corector lichid, nuanta Yellow, CW10
NYX Baza de mahiaj pentru fard de ochi, ESB04
NYX Fard de pleoape Nude Matte, nuanta Lap Dance, NMS20

Sunt super multumita pentru majoritatea produselor, rujul nu are aceeasi nuanta ca pe site, iar numele nuantei Watermelon nu se potriveste nuantei. Totusi voi reveni cu detalii despre fiecare produs in parte, zilele ce urmeaza.

Voi ce experiente ati avut cu cei de la Makeup Shop?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

8 Comments

 1. 16 noiembrie 2014 / 19:21

  Ce de bunătăți <3 <3. Să le folosești cu drag!
  Și eu am kit-ul de la Sleek și îmi place tare mult :).
  Kisses!

 2. Ana ♥
  12 noiembrie 2014 / 10:16

  Sa le folosesti cu drag !

 3. 11 noiembrie 2014 / 19:08

  Sa le folosesti cu drag! Toate produsele sunt pe wishlist-ul meu. De kit-ul pentru contur de la Sleek sunt cel mai tentata. 😀

Lasă un răspuns