Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Inkey List PHA toner 100ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml

Haul #10

Asa cum va ziceam in postarea Haul #9, anul acesta de aniversarea mea, m-am rasfatat cu cateva produse cosmetice. Defapt, sunt cateva mai multe.


A doua comanda am plasat-o pe makeup-shop.ro si am fost foarte incantata cand mi-am putut alege produsele dorite la preturi reduse de Halloween, cred ca cu 20%.

Am scris la observatii ca doresc livrarea acestor produse pe 10 noiembrie pentru ca vreau sa le primesc de ziua, ca sunt cadou pentru mine si am ales varianta de livrare prin posta ca sa ajunga lejer pe 10 noiembrie.

Ei obisnuiesc sa sune clientii pentru confirmare si e drept m-au sunat intr-o dupa-amiaza pe la 18 dar eu eram la servici, n-am apucat sa raspund atunci si minute nationale nu mai aveam ca sa sun inapoi.

M-a sunat o doamna draguta dupa vreo doua zile, mi-au explicat ca nu pot trimite prin posta cu Post restant si pentru ca valoarea comenzii era mare, puteau sa mi-o trimita prin curier, gratuit cu livrare. Totul bine si frumos.

Totusi, cei de la Start curier m-au sunat ca au un pachet pentru mine, joi… iar eu eram plecata din oras, vineri am fost plecata din nou… am murit de ciuda sa stiu ca pachetul meu cu produsele dorite e in Oradea si nu pot ajunge la el…

In fine, Luni dimineata am sunat la curier sa aflu daca va ajunge pachetul azi la mine si mi-au zis ca pe la 11… Soferul a ajung abia la 16, m-a chemat langa blocul vecin, nu mi-a dat tot restul care se cuvenea si nu mi-a dat nici chitanta de plata/incasare, desi l-am intrebat, mi-a zis ca nu e nevoie sa-mi dea.

Am deschis bucuroasa pachetul, produsele frumoase, impachetate corespunzator, dar m-au dezamagit. Stiau ca e ziua mea, mai stiau si ca sunt blogger, stiau ca voi deschide pachetul de ziua mea, mailul acela a trecut pe la 3 persoane, pentru ca am confirmarea lor… si nu mi-au trimis nici macar o mostra, nici macar o felicitare.. la o comanda de aproape 200lei, plus faza cu soferul…

Pacat, la capitolul atentie pentru client, balanta mea se inclina respectuos spre site-ul 1001cosmetice.ro unde primit mostre si la comenzi sub 100 lei.

Sa trecem la produse, eu mi-am comandat urmatoarele:
Sleek Face Contour Kit, nuanta Light, 884
NYX Pudra minerala matifianta, nuanta Light, MFP01
NYX Blush pudra, nuanta Pinched, PB25
NYX Ruj Smacking Fun Colors, nuanta Watermelon, LSS616
(care nu coincide cu nuanta afisata pe site)
NYX Corector lichid, nuanta Yellow, CW10
NYX Baza de mahiaj pentru fard de ochi, ESB04
NYX Fard de pleoape Nude Matte, nuanta Lap Dance, NMS20

Sunt super multumita pentru majoritatea produselor, rujul nu are aceeasi nuanta ca pe site, iar numele nuantei Watermelon nu se potriveste nuantei. Totusi voi reveni cu detalii despre fiecare produs in parte, zilele ce urmeaza.

Voi ce experiente ati avut cu cei de la Makeup Shop?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?