Există Cremă Antistress pentru față?

Există Cremă Antistress pentru față?

”Există cremă de față antistress??? Și chiar fabricată în România???”
Așa a fost reacția mea când am auzit de această cremă.

Iar răspunsul este: ”Da, există!”

Este vorba despre Crema de zi antistres Pell Amar.

Despre produsele Pell Amar am mai văzut unele articole pe diferite bloguri dar n-am văzut nimic care să-mi rețină atenția asupra acestor produse și am trecut mai departe, până într-o zi când la un curs de specializare pentru farmaciști o doamnă doctor ne-a prezentat avantajele și beneficiile nămolurilor sapropelice românești iar la final ne-a oferit ca exemplu produsele Pell Amar.

Despre beneficiile nămolurilor sapropelice românești am să vă zic zilele ce urmează mai detaliat, azi vreau să vă prezint prima cremă de față descoperită de mine, care conține nămol românesc din lacul Balta Albă și care are un efect antistres.

Principiul activ de bază al acestei creme este Extractul Pell Amar –  o sursă naturală de energie pentru piele. El ajută la păstrarea funcțiilor pielii supuse diverșilor factori de stres cotidian cum este soarele, vântul, aerul condiționat, deshidratarea pielii, praful și altele.

Produsul mai conține Extract de semințe de floarea soarelui care stopează deteriorarea ireversibilă a componentelor pielii, conservându-i structura și funcțiile ei; Ulei de cătină care este un protector natural împotriva radiațiilor, este un antioxidant, vitaminizant și conține numeroase vitamine; Colagen de origine marină cu rol în procesul de hidratare și refacere a pielii; Extract de aloe care este bine cunoscut pentru calitățile sale de hidratant, antiiritant și calmant asupra pielii.

Datorită componentelor atent selecționate, această cremă are un factor de protecție solară ridicat și mai mult de atât componentele de bază de origine naturală neutralizează acțiunea radicalilor liberi de orice natură ar fi ei.

Ce mi-a plăcut la această cremă? Totul!

Să încep cu ambalajul: îmi place foarte mult faptul că au acordat atenția cuvenită unui produs cosmetic de calitate și au respectat toate standardele și cerințele farmaceutice pentru condiționarea unei astfel de creme. Pe înțelesul tuturor, mă bucur să văd că folosesc un ambalaj de sticlă care să nu interacționeze cu componentele creme. Este o sticlă semi-opacă ceea ce nu lasă razele soarelui să pătrundă prin ea. Sub capac are o sigiliu de protecție pentru a nu permite pătrunderea umidității din aer. Ambalajul principal este perfect.

Ca și ambalaj secundar, adică cel exterior, cutia – are tot ce trebuie, de la descrierea în limba română și engleză, la ingredientele care le conține, mod de utilizare, mențiunea ca este Fabricat în România, data de expirare dacă nu se deschide și termenul de valabilitate dela prima deschidere și o atenționare care nu se întâlnește pe multe produse: temperatura de păstrare a cremei, adică între 5-25 grade Celsius.

În interiorul ambalajului, are un prospect frumos cu toate datele despre cremă, în română și engleză și produsul asociat acestei creme. Aceasta fiind una zi, prospectul are ca recomandare o cremă de noapte.

Acum să vă prezint interiorul.
Produsul are consistență ușoară de cremă, plăcută la atingere, ușor de aplicat.
Se poate vedea adaosul de particule din extractul Pell Amar, care prin masaj ușor se dispersează și se absoarbe în piele. Are un ușor grad de acoperire datorită ingredientelor folosite și un miros subtil plăcut minerale marine.

Trebuie precizat ca Extractul Pell Amar a fost brevetat de Dr Ionescu Călinești în anul 1971 extras manual din nămolurile lacului Balta Albă.
Complexul Pell Amar este bogat în minerale, complex de vitamine B, săruri, aminoacizi și microelemente, toate evidențiate prin studii și analize specializate.

Acest produs este recomandat pentru ten sensibil și conține 50 ml.

Experiența mea:
Folosesc această cremă de aproape 1 lună și sunt foarte mulțumită. Hidratează foarte bine tenul, este o foarte bună bază de machiaj, menține un aspect neted și fără luciul inestetic al zonei T, petele și pistruii s-au împuținat și tenul meu nu arată așa obosit după o zi de muncă.

Concluzie:
Bazată pe o combinație unică de componente active, această cremă protejează împotriva radiațiilor solare UVA și UVB, oferă o protecție împotriva radicalilor liberi, menține hidratarea naturală a pielii, împiedică pigmentarea datorată expunerii la soare și datorită colagenului și a uleiurilor previne apariția ridurilor.

Eu aș considera această cremă un produs dermato-cosmetic și o recomand cu mult drag.

Poate fi achiziționată aici.

Cine a mai folosit această cremă?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

Lasă un răspuns