Cumparaturi pentru iarna – sfaturi utile

Cumparaturi pentru iarna – sfaturi utile

Azi vreau sa va prezint variante de produse medicamentoase si suplimente alimentare necesare pentru sezonul rece, dar varianta accesibila pentru orice buzunar.

Pentru raceala sau gripa:

Produsul Ibusinus are o compozitie asemanatoare cu cea a Nurofenului pentru Raceala sau Gripa, dar are un pret mult mai mic.

Faringo Hot Drink sau Gripo Stop au preturi mult mai mici decat Theraflu sau Coldrex, desi au compozitii asemanatoare.

Bixtonim Xylo sau Olynth HA spray-uri pentru nas infundat au preturi mult mai mici decat celelalte produse existente pe piata, iar ca efect sunt aproape la fel.

Brufen tablete sau Brufen suspensie pentru copii sunt considerate medicamente, dar au aceeasi compozitie ca si celelalte produse pe baza de ibuprofen, in schimb produsele Brufen sunt cele originale, de o calitate superioara fata de altele de pe piata si pretul mai accesibil.

Beres Vitamina C cu Zinc are un pret mai avantajos fata de produsul Cetebe cu Zinc.

Produsul Upsavit efervescent are un pret mult mai mic decat produsul Redoxon, desi ambele contin 1000mg de Vitamina C. Este adevarat ca a aparut Redoxon plus Zinc care nu se poate compara cu Upsavit, deoarece are o componenta suplimentara, Zinc-ul.

Siropurile din gama Robitussin sunt mult mai accesibile decat echivalentele lor, iar calitatea produselor este una foarte buna.

Daca va ganditi sa cumparati unul dintre produsele mentionate mai sus, va rog intrebati farmacistul care este cel mai potrivit produs pentru Dvs, in functie de simptomele Dvs, varsta sau alte boli sau tratamente care le aveti, si totdeauna intrebati: de ce imi recomandati acest produs si nu altul?
In functie de raspunsul farmacistului, va puteti da seama daca va vrea binele cu bani putini sau cu bani mai multi si apoi decideti.

Multa sanatate va doresc!

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

4 Comments

 1. 6 noiembrie 2014 / 21:28

  E chiar bun Upsavit-ul.. mie personal imi place 🙂

 2. 6 noiembrie 2014 / 08:51

  Cu drag Simona! 🙂 Ma bucur ca sunt de folos aceste informatii 🙂 Te pup

 3. Simona Duma
  5 noiembrie 2014 / 08:00

  Foarte utile sfaturi! Multumim pentru ca le-ai impartasit cu noi cititoarele ! xo

Lasă un răspuns