Zona intimă are nevoie de produse dedicate?

Zona intimă are nevoie de produse dedicate?

Cum pentru față avem gel de curățare a feței, pentru corp avem gel de duș, 
asemenea pentru zona intimă avem produse special create pentru această zonă mai specială.

Poate v-ați gândit ”au făcut și aștia alte produse ca să aibă ce vinde”, 
ei bine, nu e chiar așa.

Au făcut ei produse ca să le vândă apoi, dar pentru noi chiar sunt necesare.

Ce au ele mai special și care sunt recomandările mele pentru voi, doamne și domnișoare?
Haideți să vedem.

Exact cum pielea feței noastre are un anume tip de tegument, așa și zona intimă are alt tip de tegument, altă conformație a pielii. 
Aici avem zone cu păr care, după cum știți apare la pubertate, deci această zonă e influențată de schimbările hormonale din organism. Apoi avem zona vulvei și zona anusului care sunt mult mai sensibile, fără păr și cu un alt aspect. 
Să nu uităm că în zona intimă avem trei orificii prin care organismul nostru eliberează substanțe nefolositoare lui cum ar fi urina sau scaunul și un orificiul care comunică cu vaginul nostru, un organ foarte important pentru o viață frumoasă și pentru o bună funcționare a întrgului organism.

Orice modificare la nivelul vaginului poate duce urmări destul de grave, de la infertilitate, la sarcini pierdute sau ectopice, până la fibroame sau cancer ovarian.

Ce vroiam să evidențiez, este că igienă corespunzătoare pentru necesitățile zonei intime sunt foarte importante și nu ar trebui neglijată.

Cu foarte mare părere de rău, descopăr și azi doamne sau domnișoare care nu știau că există produse speciale pentru îngrijirea zonei intime.

Vreau să vă prezint 3 produse care eu le recomand cu încredere pentru 
o igienă intimă optimă necesară oricărei doamne sau domnișoare,
 indiferent că are parte de relații sexuale sau nu.

1. Nivea are o gamă dedicată zonei intime numită ”intimo”, care cuprinde 2 produse, favoritul meu fiind Nivea intimo Double Effect cu ulei de avocado și acid lactic.
Acesta este produsul care îl tolerez cel mai bine pentru igiena de fiecare zi.

Trebuie să spun că acidul lactic este un ingredient important care ajută la reglarea și menținerea echilibrului natural al florei vaginale.

2. Producătorul Ropharma a creat o gamă întreagă dedicață îngrijirii zonei intime numite Lady Health care cuprinde 5 produse. Din această gamă eu folosesc spuma pentru igiena intimă Lady Health TS6 Cleansing Mousse.
Este o spumă ușoară și foarte delicată cu conținut de filtrat de iaurt probiotic (TSA-2L) , o formulă fără săpun care echilibrează pH-ul florei vaginale, reduce cu delicatețe mirosul neplăcut și protejează zona intimă. Mai conâine extracte naturale și glicerină ceea ce îl face un să fie un dezinfectant natural dar și un hidratant natural.
Hidratarea se simte de la prima utilizare.

Are un preț mai ridicat decât celelalte produse aflate pe piață, datorită componentelor lui special alese, de aceea eu îl folosesc în zilele delicate sau în zilele când simt nevoia să-l folosesc. După ce îlîncercați, veți vedea la ce mă refer. E chiar superbă această spumă.

Ambele produse prezentate mai sus pot fi folosite și ca spumă pentru epilarea zonei intime.

3. Gelul de la Lactacyd Femina, varianta Ocean Fresh mi-a fost bun doar o perioadă după care, nu știu de ce, dar nu l-am mai suportatși l-am tot păstrat pentru că flaconul era aproape plin. Este un produs bun, dar mie nu mi se potrivește.

Voi ce produse folosiți pentru igiena zonei intime?
Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
 ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns