Rutina mea de seară și apa demachiantă cu albăstrele

Rutina mea de seară și apa demachiantă cu albăstrele

Apa demachiantă cu albăstrele am descoperit-o cu bucurie când am primit-o cadou la ultima mea comanda la Yves Rocher și dacă la început am fost puțin reticentă pentru că pe dinafară arată ca un gel și nu-mi place să folosesc cremele demachiante sau laptele demachiant pentru simplul fapt ca se simte gras sau greu pe ten când il aplic. Știu că face bine, dar nu-mi place senzația. Din același motiv și cu același gând n-am încercat apa demachiantă decât a doua zi după ce am primit-o.

Ei bine, nu e grasă, are o consistență chiar ușoară, apoasă, cred că de aici și numele de apă demachiantă. Și ce e cel mai important, chiar curăță bine.

Seara când ajung acasă de la muncă, după ce las geanta și pun cheile sus, mă desculț și merg în baie. Primul lucru  îmi spăl mâinile și să-mi curăț fața. Nu știu dacă și voi faceți la fel, sau sunt eu obsedată de curățenia mâinilor și a feței, din această cauză săpunul de mâini și produsul de curățat fața sunt foarte importante pentru mine.

Rutina mea de curățare urmează cei 3 pași: demachiere, curățare și hidratare.

Și cum m-am îndrăgostit de această apă demachiantă, acum că am primit-o, pe ea o folosesc 
prima-prima dată. Mi-e dragă pentru că duce jos fondul de ten și curăță bine de impurități. Pentru ochi eu folosesc în general rimel rezistent la apă sau la transfer și pe acesta îl dau jos mai greu, așa că am un alt produs nou, special pentru ochi, despre care o să scriu zilele următoare pentru că îl folosesc deja de vreo 2 săptămâni și-mi place.

După ce mă demachiez cu cele două produse, mă spăl cu Gelul de curățare de la Avene despre care am scris aici și pe care îl folosesc de vreo 5 ani cred și mi-e bun.

Apoi, cum vă ziceam aici, folosesc crema hidratantă de la Phenalex nu numai pentru că e fabricată în Bihor și are apă termală din Băile Felix, ci pentru că are o compoziție excelentă și are un efect extraordinar pe piele și mai ales că e organic. Detalii aici.

Pentru ochi, după cum știți de aici, până acum câteva zile foloseam crema de ochi de la Fereto, de asemenea organică și de o calitate superioară. Am întrerupt-o de vreo 2-3 zile pentru că testez altă cremă organică pt ochi.

De cele mai multe ori, după toate acestea, pulverizez apă termală pentru hidratare și răcorire.

Am uitat să precizez, că după ce mă demachiez, fac duș și apoi continui cu procesul de curățare a feței, iar înainte să-mi aplic crema de față mă spăl pe dinți ca să nu mai șterg crema 
când îmi clătesc gura. 

Care e rutina voastră de seară?


Mi-ar place să aflu care este rutina colegelor Bianca, fashion doctor, Nicoleta, Claudia, Sunshine, Lorena, Mihaela, Andreea, Ale și oricine dorește. Fetelor, nu o luați ca pe o obligație ci doar o sugestie de articol, atunci când îi va venii timpul. Vă urmăresc cu drag.

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
 ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: