Pure Maracuja Oil from Secom & LifeCare – Review

Pure Maracuja Oil from Secom & LifeCare – Review
Compania Secom este unul dintre principalii importatori de pe piața din România care comercializează produse naturale pentru sănătate și frumusețe de calitate superioară.
În momentul de față compania Secom are o gamă variată de produse pentru tratarea tuturor afecțiunilor cu peste 200 de produse ce cuprind suplimente alimentare 100% naturale.
După 11 ani de dedicare produselor pentru sănătate, au hotărât să-și extindă portofoliul cu gama de produse pentru frumusețe ale companiei Life-flo, cuprinzând într-un întreg perfect de suplimente alimentare pentru necesitățile interne ale organismului, cu produse topice excepționale pentru sănătatea și frumusețea tenului, a pielii, a părului și a unghiilor.
Din această nouă gamă de produse pentru frumusețe Life-flo face parte și 
Uleiul de Maracuja din imaginea de mai sus.
Am avut onoarea și bucuria de a folosi acest ulei, de vreo 3 săptămâni deja.
L-am folosit pentru ten, pentru unghii și de câteva ori pentru păr.
Haideți să vedem căteva date științifice despre acest ulei și apoi voi prezenta părerea mea.
Numele produsului: Maracuja Pure Special Oil
Ingrediente: Maracuja (Passiflora edulis – Fructul pasiunii)(ulei din semințe) 99,5% și vitamina E (tocoferol) 0,5%.
Componente bioactive: Acizi grași (linoleic, oleic, linolenic), tocoferoli, compuși fenolici (piceatanol)
Uleiul pur din semințele fructului pasiunii este un ulei special care datorită proprietăților puternice care le deține este considerat ca și un ser cu bază uleioasă. Este obținut prin presare mecanică, un procedeu care nu alterează compoziția chimică sau proprietățile componentelor bioactive. Nu s-au folosit nici o substanță chimică pentru prelucrare sau conservare, de aceea este pur.
Ca și conservant s-a folosit Vitamina E, care pe lângă proprietățile sale de conservant, are un puternic efect antioxidant.
Uleiul de maracuja are efecte hidratante, regenerante, restructurante și de neutralizare a radicalilor liberi la nivelul pielii. Contribuie la reglarea secreției de sebum și la îmbunătățirea compoziției pielii, având un efect calmant asupra pielii și reducând procesele antiinflamatorii.
Prin faptul că reduce sinteza de melanină, acest ulei are efect iluminator și ajută la reducerea cearcănelor și a pungilor oculare.
Părerea mea:
Am folosit acest ulei mai multe seri la rând, ca ulei de noapte chiar dacă tenul meu este unul mixt. Mă așteptam ca pe dimineață să am tenul super unsuros, că doar am mai folosit și ale uleiuri pentru față dacă tot la modă zilele astea. Uleiul de Maracuja de la Secom m-a surprins, dimineața tenul meu nu era uns aproape deloc, ba chiar mai puțin gras decât în zilele când nu l-am folosit și am folosit crema de față. Pielea se simte mult mai hidratată, mai elastică, mai sănătoasă și după câteva utilizări, chiar am observat o decolorare a cearcănelor și a petelor de față. Tenul e mai luminos, parcă radiază lumina. Chiar m-am mirat, face minuni acest ulei.
După ce am citit că e foarte bun regenerator, l-am folosit și pentru unghii și cuticule. Pănă acum, mai tot timpul aveam cuticulele uscate, pentru că la servici folosesc mult gel antibacterian, și mai tot timpul aveam pielițe care le agățam de ceva și mă deranjau. Acum, nu mai am această problemă.
Chiar dacă nu mă așteptam la așa efect și nu am urmărit acest efect, mi-am dat seama că nu mai am probleme cu pielițele și cuticulele uscate, abia când o prietenă s-a plâns că nu știe ce să mai facă. Chiar mă pregăteam să-i spun că și eu am aceeași problemă, am observat că nu mai am 🙂
Am mai folosit acest ulei pentru pielea uscată a coatelor, genunchilor, pentru hidratarea mâinilor și am îndrăznit să folosesc puțin și pentru vârfurile părului.
Pe bune, acest produse este o comoară. Știu că e puțin mai scump, dar merită fiecare picătură. În plus, e suficient să folosești doar câteva picături de ulei pentru a hidrata fața, sau mâinile, așa ca un flacon ajunge destul de mult.

 Uleiul de Maracuja poate fi achiziționat de pe site-ul Secom, aici sau îl găsiți în farmacii, dacă nu-lau pe stoc, se poate aduce la comandă din depozitul Secom.

Voi reveni cu alte noutăți,stați pe aproape.

Cine a mai încercat acest produs? 

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

Lasă un răspuns