Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml

Review: Garnier Express 2in1 Eye Make-up Remover

Vă spuneam aici că am un nou produs în rutina mea de demachiere a ochilor.
După cum poate ați citit printre rânduri, chiar este un produs care îmi place pentru că eu folosesc în general rimel rezistent la apă și nu foarte multe produse pot curăța eficient urmele unui rimel rezistent la apă.

Produsul prezentat este demachiantul pentru ochi Express 2-in-1 de la Garnier.

Când l-am găsit la raft, nu știam nimic despre acest produs și am stat în balanță dacă să-l aleg pe cel de la Garnier sau unul cu mușețel. După ce m-am gandit mai bine, mi-am amintit de rimelurile mele waterproof, așa că am ales Garnier.

După ce am ajuns acasă, chiar în aceeași zi l-am și încercat și am fost uimită.
Îmi demachiez seara, folosind două dischete demachiante îmbibate cu demachiant, le țin puțin apăsate pe fiecare ochi, fără să frec sau să apăs prea tare. Așa ușor.

Până mă așez pe marginea căzii din baie și mă gândesc la ce să mai fac înainte de culcare, demachiantul își face treaba. Apoi doar șterg ușor și rimelul dispare.

Trebuie să precizez că înainte de a fi folosit trebuie agitat bine deoarece este un produs bifazic care necesită a fi bine agitat pentru a se întrepătrunde moleculele uleioase cu cele apoase. Altfel, pe discheta demachiantă veți avea doar partea apoasă, fiind cea care ocupă stratul superior.

Un alt motiv care m-a determinat să aleg acest produs este faptul că a fost testat oftalmologic și chiar am pățit, cum pățesc de multe ori, să-mi intre în ochi din cauza reflexului de a clipii, ei bine,  nu ustură și nu irită.

Faptul că are în conținutul său Arginină, face ca acest produs să ajute detoxifierea locală a pielii și la regenerarea ei.

Chiar a meritat această achiziție. Nu mai țin minte cât a costat, dar a fost sub 17 lei și îl găsiți aici.

Cine a mai folosit acest demachiant pentru ochi?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
 ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?