Review: Garnier Express 2in1 Eye Make-up Remover

Review: Garnier Express 2in1 Eye Make-up Remover

Vă spuneam aici că am un nou produs în rutina mea de demachiere a ochilor.
După cum poate ați citit printre rânduri, chiar este un produs care îmi place pentru că eu folosesc în general rimel rezistent la apă și nu foarte multe produse pot curăța eficient urmele unui rimel rezistent la apă.

Produsul prezentat este demachiantul pentru ochi Express 2-in-1 de la Garnier.

Când l-am găsit la raft, nu știam nimic despre acest produs și am stat în balanță dacă să-l aleg pe cel de la Garnier sau unul cu mușețel. După ce m-am gandit mai bine, mi-am amintit de rimelurile mele waterproof, așa că am ales Garnier.

După ce am ajuns acasă, chiar în aceeași zi l-am și încercat și am fost uimită.
Îmi demachiez seara, folosind două dischete demachiante îmbibate cu demachiant, le țin puțin apăsate pe fiecare ochi, fără să frec sau să apăs prea tare. Așa ușor.

Până mă așez pe marginea căzii din baie și mă gândesc la ce să mai fac înainte de culcare, demachiantul își face treaba. Apoi doar șterg ușor și rimelul dispare.

Trebuie să precizez că înainte de a fi folosit trebuie agitat bine deoarece este un produs bifazic care necesită a fi bine agitat pentru a se întrepătrunde moleculele uleioase cu cele apoase. Altfel, pe discheta demachiantă veți avea doar partea apoasă, fiind cea care ocupă stratul superior.

Un alt motiv care m-a determinat să aleg acest produs este faptul că a fost testat oftalmologic și chiar am pățit, cum pățesc de multe ori, să-mi intre în ochi din cauza reflexului de a clipii, ei bine,  nu ustură și nu irită.

Faptul că are în conținutul său Arginină, face ca acest produs să ajute detoxifierea locală a pielii și la regenerarea ei.

Chiar a meritat această achiziție. Nu mai țin minte cât a costat, dar a fost sub 17 lei și îl găsiți aici.

Cine a mai folosit acest demachiant pentru ochi?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
 ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 320 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns