Review: Dezarcid spray

Review: Dezarcid spray

Poate ați tot auzit la radio reclama produsului Dezarcid și v-ați tot gândit 
dacă chiar este așa bun pe cum se spune, sau nu.

Tot din curiozitate am încercat eu și pentru faptul că l-am primit în farmacie la ofertă, am zis hai să încerc, nu am de pierdut decât 13 lei cât am dat pe el, fiind la ofertă.

Numai bine s-a sincronizat că avea nevoie și mama mea de un spray pentru picioare pentru că avea ceva care o tot deranja între degetele de la picioare, iar eu aveam nevoie dacă tot va venit frigul, am început să colanți iar la muncă stau încălțată cu aceiași papuci cel puțin 10 ore, așa că prind un anume miros colanții din lycra, știți și voi.

Dezarcid spray este un produs care conține extracte naturale și acid boric, combinație care luptă împotriva afecțiunilor pielii la nivelul picioarelor și a degetelor de la picioare. Este indicat în inflamații, în prevenirea și tratarea micozelor și pentru a prevenii sau trata transpirația excesivă sau urât mirositoare a picioarelor sau din încălțăminte.

Se aplică prin pulverizare pe talpa piciorului și între degetele de la picioare dimineața și seara. Pentru a preveni sau trata mirosurile neplăcute se aplică și în încăltăminte.

Dezarcid previne inflamația și ciuperca piciorului și elimină mirosurile neplăcute.

După aproximativ 5 zile se văd și se simte efectul spray-ului, mai bine zis se simte lipsa mirosului iar mancărimea trece.

Atenție, flaconul se folosește maxim 30 zile de la deschidere. După această perioadă s-ar putea sa nu-și mai facă efectul, chiar dacă produsul nu este expirat. Termenul de valabilitate este valabil doar în cazul când produsul se păstrează sigilat.

Cel mai bun pret, l-am gasit aici.

Cine a mai încercat Dezarcid spray? 

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe: 
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns