Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Inkey List PHA toner 100ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy

Review: Dezarcid spray

Poate ați tot auzit la radio reclama produsului Dezarcid și v-ați tot gândit 
dacă chiar este așa bun pe cum se spune, sau nu.

Tot din curiozitate am încercat eu și pentru faptul că l-am primit în farmacie la ofertă, am zis hai să încerc, nu am de pierdut decât 13 lei cât am dat pe el, fiind la ofertă.

Numai bine s-a sincronizat că avea nevoie și mama mea de un spray pentru picioare pentru că avea ceva care o tot deranja între degetele de la picioare, iar eu aveam nevoie dacă tot va venit frigul, am început să colanți iar la muncă stau încălțată cu aceiași papuci cel puțin 10 ore, așa că prind un anume miros colanții din lycra, știți și voi.

Dezarcid spray este un produs care conține extracte naturale și acid boric, combinație care luptă împotriva afecțiunilor pielii la nivelul picioarelor și a degetelor de la picioare. Este indicat în inflamații, în prevenirea și tratarea micozelor și pentru a prevenii sau trata transpirația excesivă sau urât mirositoare a picioarelor sau din încălțăminte.

Se aplică prin pulverizare pe talpa piciorului și între degetele de la picioare dimineața și seara. Pentru a preveni sau trata mirosurile neplăcute se aplică și în încăltăminte.

Dezarcid previne inflamația și ciuperca piciorului și elimină mirosurile neplăcute.

După aproximativ 5 zile se văd și se simte efectul spray-ului, mai bine zis se simte lipsa mirosului iar mancărimea trece.

Atenție, flaconul se folosește maxim 30 zile de la deschidere. După această perioadă s-ar putea sa nu-și mai facă efectul, chiar dacă produsul nu este expirat. Termenul de valabilitate este valabil doar în cazul când produsul se păstrează sigilat.

Cel mai bun pret, l-am gasit aici.

Cine a mai încercat Dezarcid spray? 

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe: 
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?