Recenzie: Ce-am făcut când am tăcut – Andreea Esca

Recenzie: Ce-am făcut când am tăcut – Andreea Esca

Ce-am făcut când am tăcut – Andreea Esca

Am citit cu mult drag această carte și m-a făcut să trec prin toatele clipele frumoase din tinerețe, m-a făcut sa-mi amintesc de oameni dragi din copilărie, din gimnaziu, din liceu, de vecinii din satul bunicilor, de jocurile copilăriei, de energia care o aveam, culmea, cu doar câțiva ani în urmă.

M-a făcut să-mi amintesc de persoanele care m-au ajutat să iau cele mai înțelepte decizii în fiecare moment din viață. Mi-am adus aminte cu drag de profesorii din gimnaziu și liceu și de clipele fericite din pauzele dintre ore.

Este o carte care chiar merită citită, te faci să-ți retrăiești copilăria ta alături de întâmplările copilăriile Andreei Esca, să-ți amintești cu drag de mirosul cozonacului proaspăt scos din cuptor, de cadourile mult așteptate de Crăciun și de toate iubirile copilăriei.

Am citit-o de ceva vreme deja, prin August cred, dar parcă niciodată nu mi-am găsit cele mai potrivite cuvinte să descriu această carte și starea sufletească prin care te trece rândurile citite. Nici acum nu mi-am găsit cuvintele cele mai potrivite, dar nu am mai vrut să amân acest articol.

Vă invit cu drag să o citiți și să-mi spuneți părerea voastră. Ea poate fii cumpărată de aici.

Cine a citit-o deja?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns