Review: Catrice Re-Touch Light-Reflecting Concealer

Review: Catrice Re-Touch Light-Reflecting Concealer

Cautam de ceva vreme un corector lichid bun si la un pret acceptabil si dupa multe incercari si cautari pe net si prin magazine, am hotarat sa-l cumpar ce cel de la Catrice.
Mi-a placut foarte mult ideea de Light-Reflecting deoarece eu am cearcane de culoare mult mai inchisa decat pielea mea, sub ochi, iar faptul ca reflecta lumina speram sa distraga privirea de la ele si sa le ascunda acolo unde sa nu le mai vada nimeni.

Am optat pentru nuanta 005 Light Nude si am facut cea mai buna alegere. Chiar e bun si chiar imi place. Acopera foarte bine, reflecta lumina, adica ii dat tenului in zona recpectiva o nuanta mai luminoasa si nuanta aleasa chiar se potriveste tenului meu cam deschis la culoare pentru ca vara aceasta m-am cam ferit de soare.

L-am incercat si sub fond de ten si sub BB Cream si peste BB Cream si s-a intamplat de doua ori deja, ca in weekend sa-l folosesc doar cu crema de fata si am fost chiar multumita de el.

CATRICE RE-TOUCH LIGHT-REFLECTING CONCEALER
005 Light Nude

Il folosesc de vreo 3  saptamani deja si il folosesc zilnic. Chiar daca nu e frumos, trebuie sa spun ca mai am un corector de la Essence care a fost bun si mi-a placut, dar de un moment parca nu se mai absoarbe in piele, parca se strange intre riduri. Ei bine, cel de la Catrice inca nu m-a dezamagit.

Stiam ca cele doua companii apartin una alteia si au produse bune amandoua, totusi au si mari diferente. Parerea mea ca Essence are produse foarte bune pentru machiaj, cele cu pigmenti de colorare cum fardurile de pleoape, de obraz, lacurile de unghii, iar Catrice are produse bune in categoria produselor de baza pentru machiaj, cum este corctorul, pudra, fondul de ten.

Am deja un wish list cu produse Catrice, sper sa nu ma dezamageasca.

Detalii despre pret si achizitie, gasiti aici.

Cine a mai folosit acest corector?
Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
 ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns