Produs nou #1: Oly-Nal spray

Produs nou #1: Oly-Nal spray

S-a lansat un nou produs pentru descongestionare nazală,numai bine pe când vine frigul si vom avea nevoie mai mult ca oricând.

Oly-Nal spray este un produs nou lansat de marea companie Johnson & Johnson
 care mai are pe piață bine cunoscutul produs Olynth.

Acum au lansat un produs mai bine tolerat de mucoaza nazală, datorită conținutului de Ectoin, un ingredient natural și eficient care permite utilizare îndelungată fără a irita mucoasa și fără a duce la dependență.

Este singurul produs de pe piața din România care conține acest ingredient natural și promite să descongestioneze nasul într-un mod delicat și natural.

Produsul se gaseste in farmacii în farmacii.

Despre alte produse destinate sanatatii, gasesti detalii aici, iar pentru mai multe noutati din domeniul farmaceutic si pentru farmacisti, gasesti in sectiunea Farmacist 101.

Daca vrei sa primesti oferte de munca in domeniul farmaceutic, aboneaza-te la Newsletter, deasemenea vor urma mai multe materiale didactice in sprijinul farmacistilor.

Ai folosit produsul Oly-Nal?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
 ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 320 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

2 Comments

  1. 2 octombrie 2014 / 21:24

    Incearca Sterimar cu Zinc daca ar mucoasa sensibila….e foarte bun…

  2. 1 octombrie 2014 / 08:48

    Nu mai stiu ce produs am incercat ultima oara, dar mi-a starnit multe panici pe langa nasul uscat. Prefer sa-mi bag apa cu sare… si mai ales sa ma feresc de gripa si raceala…

Lasă un răspuns