Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml

Preferatele lunii #2: Septembrie 2014


A mai trecut o lună și ne apropiem cu pași foarte repezi spre iarnă, spre frig, spre alte cele.
Până atunci vreau să împărtășesc cu voi produsele care le-am folosit cu mult drag în luna Septembrie, favoritele mele.

Luciul extra rezistent de la Max Factor îl am de ceva vreme bună, de câteva luni bune și în curând va trebui să ma despart de el pentru că este pe terminate.
Este un luciu care se aplică pe buze, se lasă câteva secunde să se usuce și apoi se aplică luciul special din același pachet pentru a hidrata și a ajuta la rezistența luciului de buze.
Pot să zic cu mâna pe inimă că acest luciu chiar este rezistent și este preferatul meu. 
Este Lipfinity de la Max Factor, nuanța 120 Hot.
Pentru că am observat de la bun început că este un luciul rezistent, am păstrat ambalajul secundar și bine am făcut, pentru că pe ambalajul principal s-a sters de mult timp scrisul și n-aș mai fi știut cum se numește sau ce nuanță este.
L-am cumpărat din Douglas.
Iată și culoarea lui pe piele, prima nuanță.
A doua nuanță care se vede mai slab, este cea a stick blush-ului de la Essence, un al doilea produs între preferatele mele. Are el o tentă spre orange cumva, dar pe piele este atât de discret și se adaptează așa bine, că de cum l-am încercat la standul Essence in Viena, mi-a și plăcut pe loc.
Iar acum că vine toamna, trebuie să am și eu ceva portocaliu, ruginiu pe mine, 
voi păstra acest stick.

 Este Blush stick nuanța 030 miss peachy de la Essence, cumpărat din Muller Viena.

Oja tot de la Essence, nuanța 01 oh lolli lollipop este oja de pe biroul meu, pentru că mi-e foarte dragă culoarea. Găsiți un review aici si alte detalii despre cele doua produse aici.

Iar dacă tot a venit iarna și am dat, in dulapul meu, peste crema de mâni Cold Cream de la Avene, am luat-o în geanta mea și o port peste tot cu mine. Frigul îmi afectează simțitor pielea mâinilor iar produsele Avene sunt o iubire mai veche de-a mea despre care intenționez să scriu un articol separat.

Despre Crema hidratantă de la Beauty Cosmetics – Phenalex cu AntioxiVita și vitamina E am scris aici, și este încă preferata mea ca și cremă de noapte zilnică sau de zi când nu am chef să-mi pun fond de ten, când îmi las pielea să respire în voie.

Deodorantul de la Cien, despre care am scris aici, rămâne între preferințele mele pentru că menține pielea uscată și parfumul său persistă vreo 3 ore.

Două noi achiziții și favorite le-am lăsat la urmă pentru că vreau să le acord o atenție specială.
Primul produs este balsamul de buze Babylips cu aromă de cireșe, varianta Cherry me. Este cel mai hidratant balsam de buze care îmi amintesc să-l fi încercat vreodată și am încercat multe balsame de buze la viața mea. Chiar în acest moment am în casă vreo 5 balsame de la diferite firme pentru că îmi trebuie unul în geantă, unul pe birou acasă, unul în buzunar la halat, unul în mașină și altele pierdute prin alte poșete și…era să uit,am cam tot timpul unul nou, de rezervă cică.
Deci așa, din multitudinea de balsame de buze, am rămas îndrăgostită de Babylips care l-am cumpărat după ce citisem câteva păreri pe diferite bloguri și chiar vreau să le mulțumesc la fete că au scris despre el și am putut afla și eu.
Balsamul Babylips are o textură nu foarte moale, să ma exprim așa, în sensul că nu se topește dacă îl ții în buzunar lipit de corp, dar după aplicarea lui pe buze are o textura ușoară și super hrănitoare. Se absoarbe repede și lasă buzele moi și hidratate.
Îl port după mine tot timpul, culmea acum mă pot descurca cu un singur balsam de buze și la lucru și în mașină, dar și acasă.
Dacă mă vedeți ieșind de la muncă cu geanta pe umăr, dar cu telefonul și balsamul în mână să nu vă mirați, am o dependență pentru el. Pe mașină spre casă, seara, cred că-l folosesc de vreo 5-6 ori.
O altă achiziție nouă și cu noroc este rujul rezistent de la Essence, nuanța 01 coral calling.
Căutam de ceva vreme un ruj cu această nuanța pentru toamnă, zic eu.
Are o culoare dintr-o combinație de roz natur ale buzelor cu puțin portocaliu, adică coral, 
dar puțin schimbătoare nuanța. Îl folosesc pentru un machiaj nud pentru că nu-mi plac buzele palide.

Folosiți careva dintre produsele de mai sus?
Care sunt favoritele voastre? 

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe: 
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?