Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad

Marillys – cosmetice handmade

Am descoperit de curand o noua linie de produse cosmetice naturale care mi-au atras atentia. Sunt o serie de produse handmade, cosmeticele Marillys.

 Apoi am aflat ca Adriana – creatoarea acestor cosmetice, le prepara cu dragoste, ca a pus cate putin din sufletul ei in fiecare bucata, in fiecare strop de ulei esential, ca sunt ambalate cu mare atentie pentru a fi oferite ca si produse cadou oricand si oricui, tie personal sau unei persoane dragi tie. Deasemenea are o sectiune speciala de Cadouri pentru cei care doresc sa faca o surpriza placuta persoanelor speciale din viata lor.

Adriana are propriile culturi de plante pentru a produce natural si organic toate ingredientele necesare, chiar in gradina ei. Culturile ei sunt ingrijite cu mult drag si multa atentie, stropite doar cu apa, fara alt susbtante chimice, ca mai apoi sa poata produce uleiurile naturale organice pe care le va folosi in prepararea diverselor produse facute de manutele ei.
Are culturi de trandafiri, de musetel roman, de lavanda si cine stie ce plante minuni mai are draga de ea in gradina ei de suflet si pe balconul ei. Are acasa un mic „laborator” unde obtine cu ajutorului unui distilator apele si uleiurile de trandafiri, musetele si lavanda.
De mentionat faptul ca toate ingredientle sunt organice, naturale si lucrate cu mana.

Mi-au atras atentia cateva produse care le-am si notat in wish list-ul meu si care intentionez sa le cumpar in zilele urmatoare.

Wish list-ul meu cuprinde urmatoarele produse:
Balsam de buze cu cocos, disponibil la pretul de doar 8lei. Aroma de cocos e preferata mea iar voi stiti deja ca mie imi place sa am tot timpul cate un nou balsam de buze „de rezerva” care nu sta sigilat niciodata.
In sectiunea cadouri mi-a atras privirea o promisiune a acestor balsamuri de buze, cica „saruta-ma si taci” 🙂 oare se intampla chiar asa? voi ce ziceti? 🙂

Portocala cremoasa – un alt doilea produs care mi-a atras atentia. Este un unt de corp care costa 33lei si aroma de portocala. Are doar ingrediente naturale, iar aroma de portocala este o aroma revigoranta, ceea ce m-a convins sa-l aleg.

Ulei de masaj cu Portocala si Scortisoara – vin sarbatorile de iarna, postocala si scrotisoara sunt aromele principale folosite de mine iarna. Langa cateva lumanari parfumate, un ulei cu aroma de portocala si scortisoara va face minuni. Costa 18lei.

Aftershave cu Lavanda – m-a facut curioasa sa vad ce zic barbatii despre acest produs si cred ca il voi cumpara pentru fratele meu, sa-l pun sa o testeze. Costa 15lei.

Deja sunt curioasa sa incerc aceste produse. Imi plac in general produsele „fabricate” handmade, unde fiecare bucatica este analizata cu mana si ochiul unei persoane, nu a unei masinarii care le amesteca acolo singura, care e setata de un calculator pentru a adauga 5gr de nu stiu ce substanta chimica si diversi conservanti chimici sau alte substante care le asigura un termen de valabilitate aproape vesnic. Atrag aici atentia asupra produselor care nu au imprimat termenul de expirare ci doar simbolurile cu 6 sau 12 luni de la deschidere. 

Pe zi ce trece parca iubesc si ma bucur tot mai mult cu fiecare produs natural descoperit sau incercat. Ma bucur ca mai sunt oameni care duc aceasta dragoste de a prepara produse naturale, mai departe.

Cine a mai folosit produsele Marillys?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
 ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?