Instalife #16

Instalife #16

Atât de repede trec zilele acestea, că numai aflu că iar e sâmbătă sau duminică și apoi vine un alt Lunii și o altă săptămână de lucru.

Săptămâna trecută am fost foarte harnică,adică am lucrat mult și n-am apucat să fac poze, n-am avut timp să surprind toatele momentele frumoase din viața meapentru că au fost cam puține.

Întro-o dimineată pe la 6,30 în drum spre serviciu, parcă toată lumea dormea, 
numai eu munceam.

Am surprins câteva locuri unde natura își schimbă culoarea în cărămiziu.

Totuși cafeaua de dimineață este momentul meu, este timpul meu cu mine însumi când savurez gustoasa cafea cu lapte făcută în casă sau minunatul Latte Machiato luat de la patiseria mea preferata La Casa Pane alături de croissantul meu preferat cu gem de caise.

Asta așa să vă fac puțină poftă.

Iar săptămâna am terminat-o în cel mai comic și plăcut mod la comedia Desculț în parc cu Ștefan Bănică în rolul principal, la un eveniment dedicat specialiștilor din domeniul farma.

Ce bine arată Ștefan Bănică și acum…

Voi ce-ați făcut săptămâna trecută?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
 ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: