Review: Hello Autumn by Essence

Review: Hello Autumn by Essence

Așa cum majoritatea dintre voi știți deja că Essence ne urează o toamnă frumoasă prin lansarea unei game de produse dedicate acestei toamne, sub numele de Hello Autumn.

Între produsele acestei game seaflă și 3 palete de cu farduri de pleoape. 
Eu am ales sa cumpar  paleta 01 Walk In The Park. 

Așa cum am promis, am revenit cu un articol dedicat acestui produs deoarece chiar merită atenția noastră. Îl folosesc zilnic de cînd mi-a ajuns comanda și cred că 
mi-e cea mai dragă paletă cu farduri de pleoape pe care am avut-o vreodată, 
mai ales pentru că are combinația perfectă pentru anotimpul de toamnă.

(afară la lumină naturală)

Se poate observa foarte bine că aceste culori nu sunt foarte stridente, sunt cumințele dar iși fac treaba foarte bine prin faptul că reflectă lumina foarte frumos și pentru că se întrepătrund foarte ușor.

Uite că am uitat să atașez o poză cu dosul casetei, unde găsim un model de a combina culorile acestei palete, totuși chiar dacă nu le combini cum recomandă cei de la Essence, adică chiar dacă nu respecți acceași ordine de culori, nuanțele alese tot se întrepătrund și se combin foarte bine.

Trebuie să mai spun că eu folosesc primele două nuanțe pentru a ilumina ochiul pe margine spre arcada sprancei și spre partea de interior-mijloc a ochiului, spre nas si apoi le folosesc treptat pe celelalte spre partea exterioară a ochiului – spre tâmple. 
Chiar arată foarte bine și vă doresc să le încercați și voi.

Despre rezistența acestor farduri, pot să spun că sunt multumită, chiar rezistă bine (cel puțin pe vreme călduță, de toamnă), recfectă foarte bine lumina dar foarte subtil și nu se aducă în pliul pleoapei.

Eu nu folosesc aplicatorul disponibil în casetă pentru căîmi place să folosesc mult mai mult pensula, chiar dacă trebuie să daumai multe straturi.

Detalii despre achizițe și preț găsiți aici.

(înăuntru, cu bliț)
Cine a mai încercat această paletă?
Ce părere aveți despre aceste culori?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
 ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns