Haul #8: Cumpărături din Dm

Haul #8: Cumpărături din Dm

Ieri am avut ceva treabă prin oraș și am trecut pe lângă supermarket-ul în care găsim și magazinul Dm. Nu știu ce mi-a venit, dar așa poftă am avut de cumpărături.. pfuuu..

Și normal am intrat și am colindat tot magazinul, raft cu raft.
Am găsit foarte multe bunătăți… multe…
Chiar dacă e ”criza” m-am bucurat să găsesc variante mici la foarte multe produse iar câteva chiar au fost la reducere.

Pentru mine – exterior:
Lumânare parfumată care am cumpărat-o pentru a crea o atmosfera de toamna în casă, plus că în pahar mirosea tare bine.După ce am aprins-o, mirosul nu se mai simte mai deloc, dar ca aspct e superbă. A costat vreo 8 lei.

Apoi, pentru lucru am găsit un gel antibacterian care miroase a citrice, si faptul ca are pompiță e perfect pentru a-mi dezinfecta măinile rapid si cu efect. A costat vreo 8 lei.
Un deodorant pentru geantă, am sa-l folosesc după ce îl termin pe cel de la Gerovital, dar e bine să ai o rezervă 🙂 A costat vreo 2 lei.

Spuma de păr pentru volum am găsit-o la ofertă. Era redusă cu v
 reo 10 lei, a costat in jur de 16 lei. Nu m-am uitat la termen și nu vreau să mă uit, chiar vroiam de ceva timp să încerc o spumă pentru volum, așa că i-a venit momentul.

Pentru mine – interior:Mi-am mai luat un spray pentru cavitatea bucală, să fie în caz de nevoie. A costat vreo 5 lei.
Băuturile de la Dimes le văzusem la careva pe blog intr-un articol Instalife, cred că la iguanitza și n-am putut să trec nepăsătoare pe lângă ele. Cea cu mango e bestială.

Bombonele, tot asa, le-am văzut pe youtube la una dintre vlogerițe și când le-am văzut lângă casă, înainte să ies, mi-am amintit. Am ales varianta cu coacăze și acai. 
Numai bune pentru când vrei să te îndulcești fără a mânca o tonă de calorii.
Apropo, nu au zahăr,ci doar ștevie.

Oare vi-am făcut poftă? 🙂

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
 ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

1 Comment

  1. lungu diana
    29 octombrie 2014 / 17:52

    Buna! Am citit articolul tau si am vazut ca un farmacist poate lucra ca si consultant in politie. Sunt in ultimul an la facultatea de farmacie si pana acum nu am auzit de aceasta oportunitate de angajare.Mi-ai putea da mai multe detalii despre acest aspect, te rog? Pare ceva foarte interesant!Multumesc!

Lasă un răspuns