De vorbă cu creatoarea Simona Bișboacă

De vorbă cu creatoarea Simona Bișboacă

Într-o sâmbătă caldă de toamnă, nu cu mult timp în urmă am avut onoarea să o cunosc pe doamna dr. ing. Simona Bișboacă, creatoarea mult apreciatelor produse Phenalex.

Am fost foarte plăcut surprinsă să descopăr o persoană foarte caldă, calmă, deschisă, simplă și totuși cu un așa mare dar, de a fi un chimist extraordinar.

Era o sâmbătă după-amiază caldă cu un soare care aproape ardea, deși afară bătea un vânt rece de toamnă, când am avut bucuria de a o cunoaște pe medaliata cu aur pentru invenția produsului Antioxivita.

Cu o pasiune ușor de observat și greu de descris în cuvinte, mi-a spus cum din timpul liceului îi plăcea să experimenteze noi combinații de substanțe în laboratorul de chimie, ca mai apoi la facultate să încerce diferite combinații la un alt nivel.

Liceul l-a făcut în Oradea iar facultatea a ales să o facă la Cluj după care s-a întors înapoi în Oradea unde are o familie frumoasă, doi copilași și un soț care o susține.

Chiar dânsa îmi spunea cum a stat multe ore în laborator, zi după zi, încercând diverse metode, diverse reacții, diverse abordări și cum o suna băiatul să o întrebe: 

mami când vii acasă?
Colegii de facultate și acum își amintesc cât de pasionată era de reacțiile chimice și ce mult îi plăcea să încerce ceva nou.

Uite că, o persoană care chiar iubește ce face și pune suflet și pasiune în ceea ce face, normal, cu perseverență, poate ajunge să creeze ceva unic, ceva extraordinar. 

Așa s-a întâmplat și în cazul doamnei dr. ing. Simona Bișboacă care a reușit să extragă din sâmburii și pielița de struguri, cel mai pur și mai puternic antioxidant, care a și fost medaliat cu aur la Salonul de Inventică Mondială IWIS 2011.

Acest puternic antioxidant îl veți găsi alături de apa termală din Băile Felix, în fiecare produs cosmetic ce parte din marea gamă de produse cu sigla Beautiful Cosmetics produse de  însuși Simona Bișboacă în cadrul companiei Phenalex.

Iată câteva date importante despre produsul Antioxivita:

Ingrediente: apa, extract din seminte, pielite si rahis de struguri.


Principiul activ: polifenoli (300mg GAE / ml)
Produs Romanesc obtinut prin metoda brevetata, 100% natural.
Polifenolii din struguri sunt antioxidanţi care au urmatoarele proprietaţi:
– accelerează epurarea colesterolului sanguin;
– menţin buna funcţionare a sistemului cardio- vascular;
– oferă protecţie ridicată împotriva radicalilor liberi;
– limitează distrugerea fibrelor de colagen;
– stimulează activitatea unor enzime detoxifiante;
– ajută la reglarea tranzitului intestinal;
– îmbunătăţesc secreţia de insulina si protejează celulele pancreasului de acţiunea radicalilor liberi;
– amelioreaza simptomele menopauzei.
Mod de administrare:
Se agita flaconul energic si se face dozarea in functie de indicatiile de mai jos. Produsul se administreaza dupa o masa principala ca atare sau diluat in apa, suc de fructe, ceai la temperatura potrivita, miere, iaurt etc.

Dozaj:

– 2 ml/zi pentru preventie sau intretinere.
Ca tratament sau adjuvant la un tratament medicamentos:
– 5ml / zi la persoanele pana in 80 kg
– 7ml / zi la persoanele pana intre 80 kg – 100 kg
– 10ml / zi la persoanele peste 100 kg
Câteva rezultate remarcabile s-au observat în studii clinice pe pacienți cu valori mari pentru colesterol, glicemie sau hepatite unde s-au observat valori mult scăzute pentru fiecare în parte, respectiv colesterol scăzut, glicemie scăzută și viremia a ajuns până la faptul că nu a mai fost detectabilă.
Aceste succese au fost recunoscute și de medicii din Franța care l-au recomandat în continuare asociat cu tratamentul alopat pentru diferite afecțiuni.
Produsul poate fi achiziționat din farmacii,unele magazine naturiste și aici online.

Iar la final, vă sfătuiesc să vizionați acest video dedicat super oxidantului Antioxivita.

Iată încă un video foarte intresant, care merită atenția noastră:Cine a încercat Antioxivita?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 320 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

3 Comments

 1. 16 noiembrie 2014 / 19:27

  Cât de frumoase sunt nuanțele de auriu și cupru <3 <3.
  Să o folosești cu drag!

 2. 18 octombrie 2014 / 19:56

  Chiar e frumoasa aceasta paleta, imi place tare mult si mie 🙂 Multumesc pt comentariu 🙂

 3. plioti nicoletta manuela
  18 octombrie 2014 / 15:47

  Tare frumoase nuante!

Lasă un răspuns