De ce recomand produsele Secom?

De ce recomand produsele Secom?

sursa

Poate v-ați întrebat de ce aleg eu să recomand produsele Secom?

Motivele sunt doar câteva, dar au importanță majoră:
– sunt produse de calitate superioară – produsele Secom sunt fabricate după standardele FDA și după minuțioase și atente cercetări efectuate de specialiști în domeniu folosind produse naturale și cele mai indicate ingrediente posibile;
– sunt testate și abia apoi sunt lansate pe piață;
– duc la rezultate bune chiar și la noi în țară;
– multe dintre ele le-am testat chiar personal sau am urmărit rezultatele obținute cei apropiați mie, pe care i-am putut urmării zilnic;
– am mulți pacienți cu rezultate foarte bune;
– n-am primit, inca, nici un rezultate negativ.

După toate acestea, mi-am format o anumită încredere în produsele Secom și pot să le recomand cu încredere și fără frica unor reacții adverse sau altele de genul.

Fiind sezon de iarnă, cele mai recomandate și cele mai folosite produse din gama Secom pentru această perioadă sunt:
Alive! – un complex excepțional de vitamine și minerale naturale, toate obținute din surse naturale, păstrând proprietățile plantei din care s-au obținut. Este un produs care cuprinde 133 de ingrediente atent alese pentru a vitaminiza organismul și pentru a crește imunitatea și a-i da energia necesară pentru o bună funcționare. Acest produs mai are o super calitate, aceea că se absoarbe foarte repede în organism. În 20-30 minute vom simti energia furnizată de tableta Alive! înghițită.

Colostrum cu probiotice – este un produs care Societatea Romana de Pediatrie il recomanda, un produs original, unic pe piața din România. Conține colostru – un ingredient esențial întâlnit în laptele matern din primele 48 ore după naștere, un complex excepțional de substanțe bioactive care îi conferă proprietăți excepționale. Este indicat pentru imunizarea copiilor. Este sub formă de pulbere ceea ce face ușoară administrarea lui în lapte sau sucuri naturale.
Pentru adulți exista varianta de Colostrum Prime Life sub formă de capsule.

First Defence sirop – este de asemenea recomandat de Societatea Romana de Pediatrie. Conține argint coloidal fiind recomandat cu rezultate bune pentru cresterea imunitatii și folosit ca antibiotic natural pentru tratarea și prevenirea virozelor de iarnă.

Produsele pot fi achizitionate online din PutereaPlantelor.ro la prețuri accesibile
 sau din farmacii.

Care dintre produsele de mai sus le-ați încercat?
Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
 ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns