Trusa de cosmetice din mașină

Trusa de cosmetice din mașină

Fiindcă lucrez la câțiva kilometri buni distanță de casă şi nu se știe pe unde pot ajunge şi de ce aş avea nevoie, am tot timpul o trusă de cosmetice pregătită pentru a o lua cu mine.

Sa detaliem putin:

1. Pentru față am ales să folosesc produsele primite gratuit în trusa Aqualia Thermal de la Vichy: crema de fața mini, demachiantul 3 în 1 mini şi apa termală 50ml. Mai am cu mine mostra de fond de ten de la Vichy – Dermablend 25 Nude şi CC Cream de la Elmiplant si nu renunt niciodata la Gelul de curatare de la Avene.

Am ales aceste produse pentru că le cunosc deja, ştiu că pielea mea le iubește şi indiferent de situație îmi vor fi de folos. Diferența de produse de machiaj e în trusa de machiaj.

2. Pentru igiena orală am ales periuța de dinți de la Lacalut pentru că e moale, are perii lungi şi mai ales are capac. Pentru pasta de dinți am ales cea varianta mini de la Sensodyne iar ața dentară am găsit-o într-un set cumparat anul trecut.

Periuță de dinți găsiți şi variante mai mici, eu asta o am acum. Chiar urmează să o schimb, deci trebuie să caut alta cu capac. Pasta de dinți varianta mini o puteți primii din unele farmacii sau de la medicul dentist. Apropo, medicii care oferă consultații gratuite au şi astfel de mostre gratuite. Detalii în postarea aferentă.

Balsamul de buze de la Neutrogena e bun oricând și vara și iarna, iar vara la 25-30 grade nu curge cum fac altele. Rujul de buze roşu e must-have, deci nu e nevoie de explicație în alegerea lui. Totuși e o alegere care potențează culoarea naturală a buzelor, nu o schimbă şi poate fi folosit în orice ocazie. Îl am de pe vremea când era Faberlic în România (mi-am făcut stoc atunci).


3. Pentru corp am ales variantele mini ale unuia dintre prederatele geluri de duş, adică Senses touch de la Elmiplant. Pentru păr aveam acasă o mostră a șamponului Clear pentru volum și noul produs B.U. deo spray mov. Pentru hidratare corp şi mâini am varianta mică a celei mai iubite creme Nivea Soft iar pentru unghii lacul cu maxi brush de la Rimmel nuanța 445 French Rose.

Era să uit de spray-ul dezinfectant de la Touch care nu mai are nevoie de prezentare.

În general aleg să cumpăr produsele care au atașat o variantă mini a lor special pentru trusa de mașină, vacanță, foarte uzuale pentru avion. În acest fel, ambalajul mic pot să-l re-umplu la nevoie. Crema Nivea Soft, ambalajul 50gr il am de anul trecut (cel puțin) pentru că am cumpărat oricum varianta mare și am complectat şi în varianta mică.
Lipsește din imagine dizolvantul pentru lacul de unghii de la Rimmel, cel fără acetonă dar cu parfum și e chiar bun.
Mai am în trusă câteva chestii mai personale printre care o pensetă, o perie de păr pliabilă (cred că de la Avon), dischete demachiante, oglindă dublă de buzunar, bețișoare pentru urechi, tablete pentru digestie, constipație, alergie și durere, un elastic pentru păr, câteva agrafe şi altele.
Voi ce produse aveți în trusa de mașină și de ce le-ați ales?
(Apropo, n-am trusă de scule în mașină, dar nu lipsește niciodată cea cu cosmetice. )

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

1 Comment