Review produse Phyto – forța ingredientelor naturale

Review produse Phyto – forța ingredientelor naturale
Produsele Phyto sunt produse de îngrijire a părului fabricate la cele mai înalte standarde, create de cercetători geniali folosind ingrediente de cea mai bună calitate, atent selecționate și combinate pentru a crea produse derma-cosmetice ingenioase.

Am început cu această descriere despre produsele Phyto pentru că am avut ocazia de a încerca o parte din aceste excelente produse de calitate înaltă.
Primul gest când am pus mâna pe aceste produse, a fost să verific ingredientele folosite pentru fabricarea acetor produse și m-au făcut curioasă pentru că am regăsit doar extracte vegetale și extracte naturale.
Șamponul reparator conține cheratină, acid hialuronic vegetal, derivat de miere, proteine din porumb și multe alte ingrediente naturale. 
Îmi plac aceste produse, după prima folosire deja am putut face diferența dintre textura firului de păr dinaintea folosirii acestor produse. Clar se vede că firele de păr sunt mai sănătoase, au volum, au o textură mătăsoase. 

Chiar dacă am folosit balsamul inclusiv de la scalp și pe toată lungimea părului, acesta nu încarcă firul de păr și părul nu se unge atât de repede. Până acum era nevoie să-mi spăl părul de două ori pe săptămână,  iar acum chiar nu se vedea a fi nevoie. L-am lăsat așa să văd cum se comportă. De duminică și până vinerea următoare nu a fost nevoie să-l spăl. Vineri seara am folosit șampon uscat Balea și sâmbătă seara m-am spălat din nou.
Masca ultra reparatoare pentru păr degradat e superbă. În prima săptămână de folosire a produselor Phyto n-am folosit masca ca să vad exact cum se comportă șamponul și balsamul. 
În săptămâna a doua am folosit și masca. A avut asupra părului meu un efect wow. Firele se aranjau așa de bine și n-am mai folosit spray termo protector. Am uscat părul cu foehnul și am putut să-l coafez foarte ușor doar din mână. Părul chiar avea volum și nu mai aveam fire rebele aiurea, se aranja chiar bine.
Am folosit foarte puțin lac fixativ doar pentru fixare, ca să țină freza peste zi la muncă și a ținut. 
Chiar îmi plac aceste produse și vreau să le încerc și pe celelalte fabricate de ei. 

Cine a mai folosit produse Phyto?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe: ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns