Nude sa fie!

Nude sa fie!
Cred ca am o obsesie pentru ojele in culori nude, dupa cum se poate observa.
Ojele de mai sus sunt cele care le folosesc cel mai des, dar pe langa acestea mai am vreo 10 alte nuante care nu sunt tocmai pe placul meu su le folosesc foarte rar, cand am starea de spirit adecvata uneia dintre acele culori. De mentionat faptul ca toate fac parte din marea “familie nude”.
Nu le voi prezenta pe fiecare in  parte pentru ca se vede destul de bine nuanta si firma fiecarui lac in parte. Totusi am doua oje care mie imi sunt foarte foarte dragi. Amandoua sunt descoperiri noi, adica in ultimele doua luni.

Prima nuanta care vreau sa o prezint este cea de la Essence, 01 oh lolli lolipop. 

Asa cum ii spune si numele are o nuanta dulce, calda, placuta de crem cu o usoara tenta spre rozaliu.
Contine particole minuscule de sidef, foarte bine alese, care nu se observa decat la aplicarea, pana nu s-a uscat. Dupa aceea particolele se ascund, dar isi fac bine treaba, adica reflecta lumina si ajuta unghiutele sa fie lucioase si frumos colorate.

A doua nuanta este cea de care vorbeam intr-o postare anterioara de aici, despre care ziceam ca e nuanta preferata a Ducesei de Cambrige.
Dupa multe si indelungi cautari am gasit aceasta nuanta, cea mai aproapiata zic eu de cea folosita de Ducesa, chiar la standul Flormar, 246 Cream Silk.
Este o nuanta calda, dar se mentine in segmentul culorilor office, adica nici prea serioara dar nici prea copilaroasa. Este o nuanta de crem care poate fi purtata si la locul de munca si la un eveniment mai deosebit dar la fel poate fi purtata si la o iesire in oras cu prietenele sau iubitul.
Imi place mult aceasta nuanta si in general ojele de la Flormar sunt oje bune, rezistente.


Care oja nude este preferata voastra?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe: 
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 
Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: