Natural way to treat urinal infections

Natural way to treat urinal infections

(English version below)
Pentru că toamna a venit iar dimineața și seara e chiar rece trebuie său avem puțin mai mult grijă de sănătatea noastră în general dar să nu uităm că acum sunt cele mai frecvente infecții urinare.

Pentru a ne pregăti pentru o toamnă frumoasă haideți în primul rând să ne verificăm sănătatea intimă. 

Cel mai indicat ar fi să ne facem o programare la medicul de familie, respectiv la medicul ginecolog.  Totuși dacă nu ai nici un simptom și nu ai posibilitatea să ajungi la medic, există o metodă ieftină sau chiar gratuită de a verifica ce conține urina ta.
Caută în farmacii testul gratuit Uractiv pentru depistarea infecțiilor urinare și apoi ai nevoie doar de un pahar curat și 2-3 minute libere.

Reține o parte din prima urină de dimineață (recomandat dar nu obligatoriu) apoi introdu testul Uractiv pentru doar 1 secundă apoi așteaptă 60 de secunde pentru a se colora mai mult sau mai puțin. 
În funcție de ce culori se observă pe cele trei linii ale testului compară și notează-le pe spatele cutiei testului Uractiv și roagă farmacistul să ți le interpreteze.
Iata un exemplu de rezultat:
Un mod natural de a trata infecțiile urinare ușoare poate cuprinde urmatoarea schema de tratament:
1. Biomicin Forte de la Fares – un antibiotic natural, care contine ulei de floarea soarelui, ulei esential de cimbru si ulei esential de cuisoare.
2. Uractiv tablete – un dezinfectant urinar natural care ajuta la eliminarea bacteriilor si a substantelor toxice,  contine extract uscat din frunze de strugurii ursului si albastru de metilen.
3. Ginosept ceai de la Fares – ceaiul care ajută la eliminarea bacteriilor avand si actiune antiinflamatoare, antifungica si cicatrizanta, care contine sunatoare, flori de galbenele, flori de musetel, urzica moarta alba si conuri de gamei.
Because autumn is coming and mornings and evenings is really cool, we must have a little more care of our health in general but do not forget that now 
is the most common urinary tract infections. 

To prepare for a beautiful and healthy autumn let us check first intimate health. 
The best advice would be to make an appointment with your family doctor or gynecologist. However if you have no symptoms and you can not get to the doctor, there is a cheap or free way to check that your urine contains. 
Search in pharmacies Uractiv free test for detecting urinary infections and then you just need a clean cup and 2-3 minutes off.

Remember you need to use some of the first morning urine (recommended but not required) then enter Uractiv test for just one second and wait 60 seconds to be colored more or less. 

Depending on what color is observed on the three lines of the test compares and write them on the back of the box and ask the pharmacist to Uractiv test and interpret them. 
Here’s a natural way to treat mild urinary infections: 
1. Biomicin Forte from Fares – a natural antibiotic 
2. Uractiv tablets – a natural urinary disinfectant 
3. Ginosept tea from Fares – tea which helps to eliminate bacteria.

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe: 
For more news, follow me on:
♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 
Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns