My Autumn Health Essentials

My Autumn Health Essentials

Pe lângă hainele de toamnă, botine și umbrelă, toamna este anotimpul când organismul nostru trece prin câteva schimbări majore ale metabolismului său deoarece se face trecerea de la anotimpul cald al verii la anotimpul rece al iernii, de la multe lichide băute din canza setei provocată de căldură și transpirație la o perioadă când fructele 
și legumele se schimbă, toată natura din jurul nostru se schimbă, 
ceea ce ne afectează chiar dacă nu ne dăm seama.

Haideți să vedem împreună ce are nevoie organismul nostru acum la trecerea dintre sezoane, produse care pentru mine sunt chiar esențiale și chiar nelipsite.

1, Vitamina C – avem nevoie de vitamina C pentru a crește imunitatea organismului, să-l ajutăm pe când vin virozele să poată lupta cu ele. Trebuie să recunoaștem că nu mai mâncăm chiar așa multe fructe bogate în vitamina C, din această cauză trebuie să-i dăm organismului suplimente alimentare cu vitamina C.

Un bun produs în acest sens este produsul Cetebe + Zinc pentru că are o formă optimă de fabricare, vitamina C și zinc-ul cedându-se treptat în organism. Zinc-ul ajută la creșterea imunității dar este benefic și pentru piele, păr și unghii.
Un alt produs bun care conține vitamina C obținută din surse naturale este Vitamin C 1000mg de la Secom. Este un produs bun deoarece cu o singură tabletă pe zi dăm organismului nostru doza optimă zilnică de vitamina C, iar pentru că este obținut din natură va fi absorbit mai ușor de organismul nostru.

2, Complex de vitamine – avem nevoie de un produs complex care să conțină cât mai multe vitamine și minerale pentru a asigura organismului nostru toate elementele necesare pentru o bună funcționare și să nu simtă așa tare schimbarea alimentației noastre.

Câteva produse cu compoziție bună și optimă sunt:
Vitamax –  pentru că are toate vitaminele și mineralele esențiale plus ginseng care ne va ajuta cu un surplus de energie în zilele ploioase de toamnă;
 Alive de la Secom, un alt produs care îl recomand, acesta conține 133 de ingrediente toate obținute din natură iar elementele se absorb în organism în cel mult 20 minute de la înghițire, bune pentru un surplus de energie. De amintit aici ar fi că produsul Alive nu conține fier, astfel cei care se știu cu deficit de fier ar trebui să ia separat un supliment pe bază de fier, dar nu la aceeași oră cu produsul Alive.Supradyn este de asemenea un supliment de vitamine foarte bun.
Centrum are mai multe variante cu combinații optime separat pentru femei, separat pentru bărbați și separat pentru copii sau persoane vârstnice.

3, Ceaiurile și siropurile din fructe – sunt indicate a fi folosite pe perioada toamnei pentru a hidrata organismul nostru și a menține frumoasă pielea, părul și unghiile noastre care încet-încet vor fi afectate de vremea rece de afară.
Încercați ceaiuri calde, fără prea mult zahar și cu un adaos de lămâie pentru un surplus de vitamine și pentru un gust mai bun. Dacă tot alegeți să adaugați zahăr, folosiți unul brun.
Siropurile pot înlocui o porție de fructe când nu mai ai la îndemână și ți-e groază să ieși afară la cumpărături, dar atenție, nu exagerați cu zahărul.

V-ați făcut provizii pentru toamnă?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe:
 ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

4 Comments

  1. 3 octombrie 2014 / 14:23

    Foarte bine, chiar combinatia ideala… 🙂

  2. 29 septembrie 2014 / 22:05

    Si eu sunt abonata ceaiului de menta, in special dupa amiezile cand nu am chef de nimic… imi dau energie… 🙂

Lasă un răspuns