Map of this blog

Map of this blog
RO: Harta acestui blog.
Am lipsit câteva zile de pe blog deoarece pot scris doar de pe tabletă, ceea ce e mult mai greu, totuși am pregătit câteva surprize pentru voi, cititori dragi.
Îmi doresc ca totul să fie frumos organizat și ușor accesibil. Voi încerca să public articolele la orele 6.30 si 18.30, iar newsletter-ul se distribuie între orele 7.00-9.00 în fiecare dimineață.
Paginile acetui blog sunt:
1. Health – Sănătate unde voi posta în fiecare zi de Luni şi Miercuri articole care fac parte din domeniul sănătății. Aici veți găsi informații utile despre medicamente, suplimente alimentare, vitamine, alte produse necesare unei sănătății bune și sfatul farmacistului pe diverse teme.
2. Beauty – Frumusețe va fi pagina unde în fiecare zi de Marți, Joi şi Sâmbătă veți găsi articole despre cosmetice și alte produse necesare îngrijirii, precum și sfaturi utile pentru frumusețe.

3. Life – Viață este pagina unde voi încerca să public în fiecare Duminică câte un articol din viața mea cum ar fi cele de gel Instalife sau din viața unor persoane cu o viață exemplară pentru mine, pentru noi.
4. Farmacist 101 – va fi pagina unde veți găsi în fiecare Vineri, cum v-am obișnuit deja, articole utile celor care vor să devină farmacişti dar și sfaturi sau noutăți celor care sunt deja farmaciști.
5. News – Noutăți va cu cuprinde articole cu știri din domeniul medical, cel al frumuseții sau cele care țin de lifestyle. Pentru că știrile trebuie transmise “la cald” nu pot alege o zi anume în care vor fi publicate.
6. English – este pagina unde pot fi găsite articolele cu traducere în limba Engleză.
7. Shop – este pagina unde veți găsi produse care eu le ofer spre vânzare, precum și lista colaboratorilor mei.
8. Contests – Concursuri va fi pagina care strânge toate concursurile. Vor apărea noi concursuri periodic, iar următorul va fi după ce trimit produsele celor care au fost deja câștigători pe acest blog. Toți câștigătorii vor fi anunțați public și/sau privat ce au câștigat și când vor intra în posesia produselor câștigate.
9. About me – Despre mine este pagina care adună articolele care într-un fel sau altul mă descriu pe mine.
Ce părere aveți despre această planificare? 
Ce ați dori să mai găsiți pe blog-ul meu?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

Lasă un răspuns