Haul #4: Produse din Müller

Haul #4: Produse din Müller

Muller a devenit magazinul meu preferat si cred ca va ramane ever my favorite shop.
In Muller ne-am machiat aproape in fiecare zi din concediu, 
am incercat zeci de produse noi sau din with list-ul meu si cum nu puteam iesi cu mana goala
vreau sa impartasesc cu voi o parte din produsele care le-am achizitionat de la ei,
iar in curand voi reveni cu un wish list nou-nout.
Fixativul Balea l-am cumparat din DM, dar trebuia sa-l plasez intr-o postare de tip haul si n-am vrut sa-l las singurel, asa ca l-am asezat frumos aici.
L-am si incercat deja, e genul de fixativ care fixeaxa fara sa incarce dar lasa o usoara mobilitate coafurei, astfel incat nu se observa ca e fixata bine cu fixativ. E super ok pentru poseta sau pentru trusa de cosmetice din masina. Clar il adaug la trusa din masina despre care am scris aici.
Acum revenim la produsele din Muller:
1. Gama essence era la super promotie asa ca nu am rezistat tentatiei de a-mi mai cumpara un lac de unghii in culoare pastel cu particole foarte foarte marunte de sidef. Atat de marunte ca nu-ti dai seama ca sunt particole de sidef, se observa doar luciul unghiei. Chiar imi place. Era la promotie si a costat doar 1.75 euro.
2. Blush-ul stick l-am mai gasit abia in al treilea magazin Muller pentru ca in primele doua magazine s-a epuizat stocul, l-a primul magazin am gasit doar testerul si atunci mi-a atras atentia. 
Spre norocul meu ca in Viena sunt mai multe magazine Muuler si l-am descoperit cu mare bucurie 
la standul lor unde la promotie a costat doar 0.95 euro.
3. Tot de la standul essence mi-am luat un anticearcan, normal, dupa ce l-am testat si am vazut ca acopera bine si se “rideaza” pe piele. Acesta a costat 1.95 euro, avand si el ceva reducere.
4. Aveam mare nevoie de o pensula noua pentru pudra iar cea din imagine, 
era tot la oferta si a costat 2.49 euro.

5. De ceva timp tot cautam sa-mi cumpar un ceas mecanic, alb, nu prea mare, nici prea mic si normal am cautat si in Viena. Desi in magazinele cu decoratiuni pentru casa nu am gasi cum vroiam, n-am renuntat la idee cand am ajuns in Muller unde am gasit cel mai dorit produs din wish list-ul meu.
A costat 12.99 euro. 
(Se vede la cat imi suna alarma, la ora 6.00)
6. Un alt produs care mi-a atras atentia, fiind ultima bucata la raft a fost bentita elastica pentru par din perle mici si frumos lucrate. A costat 4.99 euro.
Ai produse din gama essence? 
Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe: ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 
Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: