Haul #4: Produse din Müller

Haul #4: Produse din Müller

Muller a devenit magazinul meu preferat si cred ca va ramane ever my favorite shop.
In Muller ne-am machiat aproape in fiecare zi din concediu, 
am incercat zeci de produse noi sau din with list-ul meu si cum nu puteam iesi cu mana goala
vreau sa impartasesc cu voi o parte din produsele care le-am achizitionat de la ei,
iar in curand voi reveni cu un wish list nou-nout.
Fixativul Balea l-am cumparat din DM, dar trebuia sa-l plasez intr-o postare de tip haul si n-am vrut sa-l las singurel, asa ca l-am asezat frumos aici.
L-am si incercat deja, e genul de fixativ care fixeaxa fara sa incarce dar lasa o usoara mobilitate coafurei, astfel incat nu se observa ca e fixata bine cu fixativ. E super ok pentru poseta sau pentru trusa de cosmetice din masina. Clar il adaug la trusa din masina despre care am scris aici.
Acum revenim la produsele din Muller:
1. Gama essence era la super promotie asa ca nu am rezistat tentatiei de a-mi mai cumpara un lac de unghii in culoare pastel cu particole foarte foarte marunte de sidef. Atat de marunte ca nu-ti dai seama ca sunt particole de sidef, se observa doar luciul unghiei. Chiar imi place. Era la promotie si a costat doar 1.75 euro.
2. Blush-ul stick l-am mai gasit abia in al treilea magazin Muller pentru ca in primele doua magazine s-a epuizat stocul, l-a primul magazin am gasit doar testerul si atunci mi-a atras atentia. 
Spre norocul meu ca in Viena sunt mai multe magazine Muuler si l-am descoperit cu mare bucurie 
la standul lor unde la promotie a costat doar 0.95 euro.
3. Tot de la standul essence mi-am luat un anticearcan, normal, dupa ce l-am testat si am vazut ca acopera bine si se “rideaza” pe piele. Acesta a costat 1.95 euro, avand si el ceva reducere.
4. Aveam mare nevoie de o pensula noua pentru pudra iar cea din imagine, 
era tot la oferta si a costat 2.49 euro.

5. De ceva timp tot cautam sa-mi cumpar un ceas mecanic, alb, nu prea mare, nici prea mic si normal am cautat si in Viena. Desi in magazinele cu decoratiuni pentru casa nu am gasi cum vroiam, n-am renuntat la idee cand am ajuns in Muller unde am gasit cel mai dorit produs din wish list-ul meu.
A costat 12.99 euro. 
(Se vede la cat imi suna alarma, la ora 6.00)
6. Un alt produs care mi-a atras atentia, fiind ultima bucata la raft a fost bentita elastica pentru par din perle mici si frumos lucrate. A costat 4.99 euro.
Ai produse din gama essence? 
Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe: ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 
Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns