Ce faci dupa ce termini facultatea de farmacie?

Ce faci dupa ce termini facultatea de farmacie?
Aşa cum ziceam în postarea de aici, ar fi ideal să faci practică în timpul facultăţii pentru că te va ajuta enorm de mult atunci cînd vei termina studiile.
Sfatul meu este ca pentru inceput sa si lucrezi intr-o farmacie independenta. Asa te formezi in a fi un farmacist bun cu inclinatie spre pacient, si nu inspre bani sau castig. Apoi poti trece intr-o farmacie de lant ca sa vezi ca exista mai multe reguli, ca totul e mai ordonat, mai profesional. In lanturile farmaceutice vei invata ce inseamna sa ai mai mult decat un sef, sa completectezi rapoarte, sa afli ce inseamna marketingul si ce important este acesta pentru castigul companiei. Vei mai invata de la profesionisti, formatori, ce inseamna un brand personal si cum sa-l construiesti, la care va trebui sa fi foarte atenta, sa nu cazi in extreme si vei avea posibilitatea sa avansezi.
Ca si plata, e adevarat, in general in lanturi sunt salarii mai mari, datorita bonusurilor sau a orelor suplimentare platite adecvat, dar in schimb vei avea o raspundere mult mai mare in sensul ca totul este monitorizat si trebuiesc respectate anumite reguli stricte. Dar, pentru o viata mai linsitita ca si farmacist, in special daca ai o inclinatie aparte in a ajuta oamenii, vei avea o mai mare satisfactie intr-o farmacie independenta.Primul an de muncă, te va ajuta foarte mult. După primul an de muncă îţi vei putea căuta un nou loc mai aproabe, mai bine plătit sau mai uşor. Iar dacă nu îţi place domeniul pe care l-ai ales, poţi alege să mai faci studii sau să schimbi domeniul.
Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns