Am încercat #6: Elmiplant CC Cream

Am încercat #6: Elmiplant CC Cream
| Editare mai târziu: produsul a fost reformulat și găsiți părerea mea despre actualul produs aici + video – link |


Despre CC Cream de la Elmiplant am tot citit unele review-uri și acum a venit rândul meu să o încerc. Voi începe prin a vă spune că produsele Elmiplant sunt produsele mele preferate dintre cele fabricate în România și aveam mari așteptări de la această cremă.
Am aplicat CC Cream dimineața după curățare și hidratare, a acoperit foarte bine, are o culoare frumoasă uniformă și mi-a acoperit și petele care le aveam. Chiar am fost și sunt încântată de CC Cream-ul de la Elmiplant, dar am o singură dezamăgire: faptul că se șterge destul de ușor și asta te face să porți crema în poșetă și sa tot vizitezi oglinda.
Eu la lucru chiar muncesc destul de mult și sunt atentă la pacienți, normal că uit să nu pun mâna pe frunte sau ce știu eu, deși m-am educat să nu pun mâna pe față totuși fiind cald trebuie să-mi sterg fruntea pentru că lucește și stau în fața pacienților toată ziua, de-asta mi-as dori ca aceasta crema sa reziste maimult. Daca tot acopera asa bine, speram sa tina…
Ca și concluzie: CC Cream de la Elmiplant este o cremă bună cu grad mare de acoperire, doar că trebuie reaplicată în cazul în care îți stergi fruntea de sudoare, dacă îți ștergi nasul când ești răcit sau daca pui mâna pe față.
In schimb azi am folosit-o cu pudra pentru fixare peste crema si a tinut eroic. E adevarat ca azi nu a fost asa cald ca si zilele trecute.
O voi folosi pentru ieșirile scurte în oraș sau cand nu am timp să-mi fac un machiaj normal. De asemenea, cred că e bine venită în geantă sau trusa din mașină în caz că machiajul s-a deteriorat și trebuie să-mi refac un mini machiaj rapid.
Cine a mai folosit Elmiplant CC Cream?


Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe: ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 
Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns