Am incercat #5: The Body Shop – Wild Argan Oil

Am incercat #5: The Body Shop – Wild Argan Oil

 Fiind în concediu in Viena am avut timp să colind magazinele mele preferate și așa am avut șansa să încerc noile produse ale The body shop, gama Wild Argan Oil.

Gama nouă cu argan Wild Argan Oil de la The body shop cuprinde:
-gomaj pentru corp
-gel de dus
-spumant de baie
-loțiune de corp
-unt pentru corp
-spray pentru strălucire
-cremă de mâini
-balsam pentru buze
-ulei de argan solid

Toate produsele acestei game conțin ulei de argan crescut bio în ținuturi sălbatice din Maroc, de unde îi provine numele.
Am încercat loțiunea de corp, crema de mâini și spray-ul pentru strălucire.  Crema și loțiunea au un efect bun de hidratare şi hrănire a pielii iar efectul persistă 
chiar și după spălarea pe mâini.
Preferatul meu a fost spray-ul cu ulei de argan pentru strălucire iar eu l-am folosit pentru păr. Este un spray pentru strălucire cu efect de hrănire și sigilare a firului de păr. E superb acest ulei. Părul strălucește a sănătate, firele rebele sunt cumințite iar coafura se aranjează altfel. Dacă vă gândiți că acest ulei îngrașă părul, vă înșelați, am deja două zile de la aplicarea lui și părul meu e la fel de curat și cu volum.
Acest spray pentru strălucire poate fi folosit și pentru corp.

Dacă v-am făcut curioase, aruncați o privire pe site-ul lor aici.Cine a mai incercat noua gama? Ce parere ti-ai facut despre aceste produse?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe: ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns