Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml

VIVAT #2: trusa 1/2014-2015

V-am prezentat aici ce înseamnă programul Vivat, cui se adresează şi care sunt beneficiile lui pentru pacienţi.

Tot acolo v-am promis că voi reveni cu noutăţi despre fiecare trusa Vivat, pe cum se reînnoieşte, momentul fiind unul ideal pentru că acum în August programul Vivat reîncepe cu Campania 1 – trusa 1 din programul 2014-2015.
Este prima trusă Vivat care conţine şi cosmetice, ceea ce dovedeşte că trusele anterioare au fost pe placul pacienţilor şi programul merge mai departe, fiind a 9-a trusă de când a apărut programul Vivat.

Ce conţine trusa campaniei 1/2014-2015?

1. Produse pentru tranzitul intestinal
  • Furazolidon Terapia – medicament antidiareic cu acţiune bactericidă. Este utilizat pentru tratamentul infecţiilor intestinale determinate de unele bacterii.
  • Imodium – este un medicament antidiareic şi antiseptic intestinal, fiind antipropulsiv. În caz de diaree, Imodium face scaunele mai consistente şi mai puţin frecvente. Se poate asocia cu Furazolidon când este suspectă o cauză infecţioasă pentru un efect mai rapid.
  • Nolpanta 20mg – este indicat în tratamentul de scurtă durată al simptomelor de reflux gastroesofagian la adulţi. Fiecare comprimat de Nolpanta conţine 20mg de pantoprazol, un medicament care acţionează direct la locul de producere a acidului gastric şi controlează arsurile la stomac.
  • Degasil – conţine cea mai mare concentraţie de simecotină-capsulă, din România, adică 257,5mg. Este indicat în cazul balonărilor de diverse cauze.
  
2. Suplimente alimentare pentru alte cauze:
  • Spaverin – este un medicament antispastic şi poate fi utilizat pentru reducerea durerilor provocate de diverse colici (biliare, renale, vezicale, dureri în timpul ciclului menstrual, spasme uterine), ca antispastic în diverse afecţiuni digestive sau dureri de cap cu senzaţie de tensiune intracraniană. Există sub două concentraţii: de 40mg sau 80mg.
  • Claritine – conţine loratadină şi este indicat pentru ameliorarea simptomelor de rinită alergică sezonieră sau perenă sau pentru urticaria cronică.
  • Thrombo Ass 75mg, 100mg –  conţine acid acetilsalicilic 75mg, respectiv 100mg şi este indicat pentru reducerea riscului de infarct miocardic la pacienţii cu angină pectorală sau pentru prevenirea trombozei.
  • Liversil – este un produs care conţine extracte naturale de păpădie, anghinare, brusture, fumariţă, amor seco şi ghinţură galbenă. Este indicat în afecţiunile hepato-biliare, la pacienţii cu tratamente medicamentoase cronice şi multe sau pentru alcoolici.
 
3. Vitamine pentru adulţi:
  • Vitamax x15cps – are combinatie unica de 34 de elemente – vitamine, minerale, aminoacizi si extracte naturale cu actiune complexa. Recomandari: energizant si tonic general, contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ, la optimizarea functiilor organismului, la dezvoltarea unui fizic si psihic sanatos, la revigorarea si tonifierea organismului si la imbunatatirea calitatii vietii.
  • Vitamax Q10 – ofertă 1cut + 1cut*75% reducere – supliment alimentar cu vitamine, minerale, Ginseng si coenzima Q10. Recomandari: contribuie la mentinerea normala a nivelului de vitamine si minerale, reducerea oboselii si extenuarii, revigorarea si tonifierea organismului, mentinerea functiei cognitive normale, functionarea normala a sistemului imunitar.
  • CalciCare – este un supliment de calciu care conţine: Calciu 400mg, Magneziu 100mg, Zinc 4 mg si Vitamina D3 200 UI. 

4. Vitamine pentru copii:
  • Sanostol fara zahar – conţine 9 vitamine esentiale şi se recomandă pentru fortifierea organismului la copii de peste 3 ani.
  • Sanostol cu Fier – conţine 9 vitamine esentiale plus fier si indulcitor. Se recomandă pentru fortifierea organismului la copii peste 6 ani.
 5. Produse pentru afecţiunile pielii:
  • Hirudoid cremă sau gel – conţine condroitin polisulfat din cartilaj traheal bovin fiind indicat în contuzii însoţine sau nu de hematoame şi în flebite superficiale.
  • Troxevasin gel – conţine troxerutin care îl face a fi indicat în tratamentul simătomatic al insuficienţei venoase cronice, in bolile varicoase, hemoroizi externi, în tromboflebile superficiale sau pentru ameliorarea simptomelor de ‘picioare grele’.
  • Hepathrombin gel sau unguent, 300UI/g sau 500UI/g – conţine heparină sodică şi dexpanthenol, ceea ce îl face indicat în tromboza venoasă superficială, tromboflebită, flebită, sindrom prevaricos, ulcer de gambă, hematoame, contuzii, luxaţii, bursită sau tenosinovită.
  • Prestogel – conţine o combinaţie unică de extracte naturale ce se recomandă în tratarea hemoroizilor (orice grad), a fisurilor anale si a hemoragii ano-rectale. Se poate recomandă gravidelor si femeilor care alăptează. Este considerat un remediu rapid împotriva hemoroizilor.
 6. Produse pentru afecţiuni ORL:
  • Tantum Verde spray 0,3% sau 0,15% – conţine benzidamină şi este indicat ca tratament antiinflamator si analgezic în afecţiuni inflamatorii ale mucoasei oro-faringiene. Este indicat, de asemenea pentru tratarea stomatitelor sau după extractiile dentare pentru a reduce inflamaţia gingiilor.
  • Herbaflu lavaj nazal – este un spraz indicat pentru igiena nazală cotidiană a copiilor şi adultilor (fumători si nefumători); pentru umidificarea şi curăţarea mucoasei nazale când atmosfera este uscată sau dupa expunerea la factori de mediu nocivi (fum de ţigară, poluare, praf, pulberi, etc), expunerea prelungită la aer condiţionat şi în timpul călătoriilor cu avionul.
  • Hyabak picături – numit şi lacrimi artificiale conţine Acid Hialuronic 0,15% şi nu conţine conservanţi. Hyabak este recomandat pentru lubrifierea ochiului în cazul senzaţiilor de uscăciune sau oboseală oculară indusă de factori externi de mediu cum ar fi: 
    praful, fumul, poluarea, căldura uscată, razele UV, aerul condiţionat, activitatea prelungită la calculator, modificările de mediu în cursul călătoriilor. Pentru purtătorii de lentile de contact, pentru care produsul face posibilă lubrifierea şi hidratarea lentilelor, pentru a uşura montarea şi indepartarea acestora şi oferă confort imediat pe parcursul intregii zilei. 
7. Pentru igiena intimă:
  • Tantum Rosa – plicuri ce conţin benzidamină 500mg şi sunt indicate ca soluţie vaginală în vulvovaginite şi cervicu-vaginite de diferite etiologii, inclusiv cele datorate chimioterapiei sau radioterapiei.

8. Cosmetice:
  • Ivatherm s-a alăturat campaniei Vivat cu două produse necesare în această perioadă a anului: Ivapur Gel spumant purifiant care este indicat pentru îngrijirea zilnică a tenului mixt şi gras, cu tendinţă acneicăş şi produsul Ivapur Mat crema matifiantă recomandată pielii mixte sau grase pentru că reglează excesul de sebum şi are efect anti-strălucire.
  • L’Oreal Paris cu gama Revitalift care conţine 3 produse: crema de zi, crema pentru noapte şi crema pentru ochi. Sunt creme antirid ce conţin 3% Pro-xylane şi Acid Hialuronic Fragmentat pentru un efect puternic antirid.
  • Labobell – conţine ulei de Pin Allgau, extract de scoarta de salcie şi 10% uree. Este un produs care reduce bătăturile şi pielea crapată a tălpii piciorului în câteva zile de la primele aplicări.
Pentru informaţii despre dozele de administrare şi indicaţii exacte, vă rog sa-mi scrieţi sau să întrebaţi farmacistul din farmacia înscrisă în programul Vivat. Cea mai aproape farmacie Vivat de tine, o poţi găsi aici.


Aţi folosit vreun produs din această trusă? 



Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe: ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?