VIVAT #1 – Un program adaptat nevoilor tale

VIVAT #1 – Un program adaptat nevoilor tale

Am vazut cateva postari ale blogeritelor pe care le indragesc si le urmaresc, cum sunt Ana-Maria – care m-a inspirat sa scriu aceasta postare, Bianca, Maria, Cristina, si Bianca, despre programul Vivat si abia atunci mi-am dat seama ca doar o parte mica din populatia tarii noastre stie ce inseamna “programul Vivat“.

Asa m-am decis sa va scriu detaliat, astazi, despre ce inseamna acest program, cui se adreseaza si ce contine; urmand sa revin periodic cu noutatile trusei Vivat, de fiecare data cand apare una noua. In acest sens, va sfatuiesc sa va abonati cestor postari folosind casuta din drepata, pentru a fi la curent cu promotiile si campaniile Vivat.

Ce este Vivat?

Vivat este un program initiat de unul dintre marii distribuitori de medicamente din Romania, in sprijinul pacientilor si in sprijinul farmaciilor independente. In acest program pot face parte doar farmaciile independente de pe teritoriul Romaniei, acestea fiind semnalizate cu emblema Vivat si cu o caseta luminoasa Vivat.

Cui se adreseaza programul Vivat?

Vivat – este un “program adecvat nevoilor tale” pentru ca se adreseaza tuturor persoanelor de orice varsta prin faptul ca au creat o trusa Vivat adaptata fiecarui sezon in parte, cu produse specifice pentru nevoile cele mai intalnite din acea perioada a anului.

Ce contine trusa Vivat?

Trusa Vivat contine suplimente alimentare, produse medicamentoase care se pot elibera fara reteta (adica OTC-uri) si produse cosmetice sau dermatocosmetice. Aceasta trusa contine produse pentru copii, adulti si varstnici, adica pentru toata lumea.

Cat tine o campanie Vivat?

Fiecare campanie Vivat dureaza 45 zile. Pentru fiecare campanie este stabilita o anumita trusa cu produse,in general, cele mai folosite aceleli perioade din an.

Care sunt avantajele programului Vivat?

Furnizorul de medicamente acorda un discount farmaciei partene, ca aceasta la randul ei sa-l poata oferi pacientilor, de aceea produsele din trusa Vivat ar trebui sa aiba aproximativ acelasi pret oriunde in tara si in general este sub pretul lanturilor de farmacii.

Un alt avantaj este faptul ca farmaciile independente care sunt inscrise in acest program sunt in majoritate cele de la parterul blocului, cele mai accesibile.

De asemenea specialistii programului Vivat au pregatit pentru pacienti surprize placute in fiecare sezon. Spre exemplu, in preajma zilei de 1 iunie, au oferit fresh-uri cadou copiilor si parintilor in fiecare farmacie partenera. Toti pacienti, indiferent daca au cumparat un produs din trusa Vivat sau nu, au primit un suc stors chiar in fata lor din portocale sau din mere.

Apoi periodic sunt concursuri cu premii reale, spre exemplu, chiar doua paciente a farmaciei unde lucrez au castigat acum 2 luni o pereche de role, respectiv o bicicleta.

Cum recunosc o farmacie partenera programului Vivat?

Fiecare farmacie partenere ar trebui sa fi primit si instalat deja o caseta luminoasa marca Vivat. In schimb, daca lipseste aceasta caseta luminoasa, farmacia trebuie sa fie semnalizata cu emblema Vivat undeva la vedere. Pe site-ul programului www.vivat-familia.ro poti gasi care este cea mai apropiata farmacie Vicat de locul unde te afli, acasa sau in concediu.

Unde gasesc trusa Vivat in farmacie?

In fiecare farmacie exista un stand unde sunt aranjate dupa o planograma bine stabilita produsele din acea campanie, ca sa fie la vedere pentru toata lumea cine are nevoie. Iar undeva lateral veti gasi pliante cu ce contine trusa Vivat din acea campanie impreuna cu o scurta descriere a fiecarui produs inscris in trusa.

Programul Vivat este unul national si are deja o vechime de aproape un an.
Tu stiai de programul Vivat? Ai cumparat produse din trusa Vivat?
Voi reveni cu trusa Vivat pentru luna August.
(Imaginile sunt luate de pe site-ul oficial al programului Vivat www.vivat-familia.ro si au titlu de prezentare)

Pentru a fi la curent cu noutatile, urmariti-ma pe♥ Bloglovin Facebook Instagram Twitter

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

1 Comment

  1. 10 august 2014 / 07:06

    Multumesc Camelia. E un cadou frumos 🙂

Lasă un răspuns