Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml

Merită să te faci farmacist?

 Am fost intrebata de cateva domnisoare ambitioase si puse pe treaba daca merită să te faci farmacist in Romania. Ei bine, azi vreau sa va raspund.
Ca sa devii farmacist, nu e usor, chiar e destul de greu iar comparativ cu medicina, nu e departe. Chiar daca colegii medici poate ma vor contrazice. Pentru ei e mai greu dupa facultate decat pentru noi farmacistii, dar facultatea este cam la fel.



 Cum devii farmacist

1. Daca alegi sa devii farmacist trebuie sa te inscrii la o Facultate de Farmacie acreditata, ca sa nu ajungi peste 1-2 ani sa regreti ca ai pierdut timp si energie. Apoi trebuie sa stii chimie si biologie la un nivel ridicat. Ca sa intelegi, chimia din liceu e doar rezumatul chimiei din facultate. Spre exemplu, in facultate sunt vreo 5-6 materii legate de chimie, atat de mult se aprofundeaza. Exista materii diferite, cu profesori universitari pentru materii separate. Avem așa: chimie organica, chimie anorganica, biochimie, chimie-fizica, chimie analitica. Biologia e necesara dar partea de Botanica, pentru ca vei avea nevoie ca baza la alte cateva materii. Iar anatomia e la fel de importanta ca baza pentru alte materii.
2. Dupa ce ai invatat si ai luat admiterea, iti trebuie o vointa de fier, adica visul tau sa fie acela sa devii farmacist, altfel urmatorii 5 ani vor fi doar un chin sau vei renunta pe parcurs.
se merita sa te faci farmacist
3. In facultate e foarte interesant, afli extrem de multe lucruri noi despre compusi chimici, plante, extracte naturale, substante medicamentoase, despre cum raspunde organismul uman la fiecare substanta. E foarte interesant. Apoi vei avea satisfactia de a prepara unguente, creme, solutii, emulsii, supozitoare și altele. Vei avea bucuria de a cerceta calitatea unor produse/medicamente deja existente pe piata. Vei afla ce mult inseamna calitatea unui produs si ce diferite sunt produsele cu aceeasi substanta dar fabricate de companii diferite.
4. Vei avea nopti nedormite in sensiune si vei lega prietenii foarte frumoase, vei iubi, te vei distra, vei plange, te vei bucura, te vei ingrasa sau vei slabii in sesiuni, dar va fi foarte frumos.



Stai în farmacie ca să-ți faci o idee dacă merită să te faci farmacist

5.  Mergi în farmacia de la parterul blocului şi roagă doamna farmacist să te lase să stai 30 min sau poate 1 oră să vezi cum se desfăşoară activitatea. Poate vei dori sa mergi şi săptămâna viitoare, să mai vezi.
se merita sa te faci farmacist
Sa fi farmacist, nu e usor pentru ca ai in mainile tale viata persoanei din fața ta. Dar daca o faci cu pasiune si cu stiinta, este o adevarata placere si aceasta profesie iti va aduce multe satisfactii sufletesti.
După părerea mea, merită să te faci farmacist dacă vrei să ajuți oameni. Dacă te gândești la beneficii materiale sau financiare, nu merită să fi farmacist pentru că stresul este prea mare, comparativ cu câștigul.
Dacă vrei să ajuți oamenii din jurul tău, merită să te faci farmacist! Chiar daca te vor durea picioarele cand ajungi acasa, vei adormi zambind ca ai ajutat un om sa nu mai sufere. Vei fi farmacist că ai alinat suferința unui copil sau ai diminuat suferința unui vârstnic.

Daca te-a inspirat in vreun fel aceasta postare sau ai alte intrebari, scrie-mi mai jos.



Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?