Review: Deodorant organic cu Levănţică by Jason + video

Review: Deodorant organic cu Levănţică by Jason + video

Aşa cum aţi văzut ca urmare a finalizării concursului de luna trecută, mi-am achiziţionat dedorantul organic cu levănţică de pe organicbaby.ro

Îl folosesc deja de mai bine de o lună, ceea ce mă ajută să-i fac un review destul de corect pentru că l-am folosit zilnic, şi în zile cu efort redus, dar şi la muncă unde efortul fizic şi stresul este destul de mare.

Deci, hai să vă spun părerea mea reală despre acest deodorant.

Îl folosesc zilnic, aşa cum spuneam, ceea ce m-a făcut să observ că este un bun deodorant prin faptul că reduce cantitatea de transpiraţie la nivelul axilei iar cea care oricum apare, pentru că este un proces normal al pielii de a elimina toxinele, nu miroase.

Acest deodorant rezistă la cote maxime cam 6-8 ore (cel puţin acum vara) după care este necesar reînnoirea lui, adică o nouă aplicare. Acest fapt eu îl văd ca pe un lucru bun, deoarece în 6-8 ore oricum se elimină foarte multe toxine şi este indicat îndepartarea lor, adică spălarea. Durează doar 5 minute să te speli la axile şi să reaplici deodorantul. Aroma de levanţică care eu am ales-o chiar se simte bine, adică miroase bine în primele ore de la aplicare.

Prin comparaţie cu fostul deodorant Vichy pentru piele sensibilă (despre care găşiţi detalii aici) este cel puţin la fel de bun. Ca şi efect asupra transpiraţiei nu am vazut nicio deosebire, ca şi preţ este la fel şi totuţi ceva le diferenţiază foarte mult. Oare ce? Calitatea, compoziţia şi siguranţa compoziţiei asupra pielii noastre. Toate aceste 3 aspecte sunt foarte importante pentru sănătatea pielii noastre şi pentru noi ca organism întreg. Iar pentru mine sănătatea are o importanţă majoră.

Este clar ca sunt abonata acestui deodorant. Eu am ales varianta stick pentru că mi se pare cea mai uşor de folosit.

Despre urme albe, gasiti raspunsul in video-ul de mai jos. Pe piele nu lasă urme albe.

Deodorantul Jason cu aromă de levănţică este un deodorant stick organic care nu conţine aluminiu, nu conţine parabeni, ftalaţi sau alcool. Prin compoziţia lui are doar substanţe naturale şi extracte din plante, iar extractul de levănţică este calmant pentru piele şi neutralizează mirosurile.

L-am folosit imediat după epilare şi nu a dat nici un fel de iritaţii, deci poate fi folosit şi pentru pielea sensibilă.

Îl recomand cu căldură persoanelor care doresc să aibă grijă de sănătatea lor, de sănătatea pielii lor şi persoanelor cu o piele sensibilă.. Produsul poate fi achiziţionat aici.

Ultima mea comandă de pe organicbaby.ro a ajuns Joi şi am luat pentru prietena mea deodorantul organic cu piatră de alaun, iar eu am primit cadou un stick cu piatră de alaun. Până voi reveni cu detalii despre ele, gasiţi imagini aici.

Un video pentru voi, primul meu video. Astept parerile voastre sincere. Multumesc frumos.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, nu ezita să dai Like sau +1.

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

Lasă un răspuns