Produsele mele pentru celulita

Produsele mele pentru celulita
Nu pot sa zic ca sunt plina de celulita si de-aia am atatea produse, Doamne fereste!, doar ca sunt putin obsedata de cea care o am acum. 
Am reusit sa o tin departe de mine pana acum vreo 2 ani,
cand varsta, stresul, lipsa miscarii si mancarea nesanatoasa isi pun amprenta.

Pentru ca m-am panicat cand mi-a aparut celulita, mi-am luat ce-a mai buna crema anticelulita a momentului, adica Offensive Cellulite 14 zile de la Elancyl.
Dupa cum puteti observa, chiar le-am folosit si chiar pot spune ca acest produs e foarte bun. Au fost doua astfel de tuburi in pachetul de 14 zile.
Iar pentru a tine la distanta coaja de portocala mi-am luat si cele doua produse de la Elmiplant din gama Cellufight: crema exfolianta pentru dus si ulei pentru masaj anticelulitic, pe care le folosesc cam rar, spre rusinea mea, desi sunt produse bune.
Iar vara aceasta mi-am mai cumparat cel din gama Regal Silhouette de pe Ladys.ro pentru ca
mai sunt fetele care au folosit acest produs si zice ca e unul bun,
 iar combinatia de ceai verde si cafea e chiar la moda acum.
Urmeaza sa o incerc.
Cele doua produse, cel de la Cosmetic Plant si cel de la Gerocossen le-am cumparat impreuna cu revistele mele preferate, tot pentru ca au in compozitia lor cafea verde si respectiv cafeina, iedera si castan. 
Urmeaza sa le incerc si voi reveni cu pareri.
Ati folosit careva dintre produsele mentionate mai sus? Ce rezultate ati avut?
Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe: ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 
Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 320 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns