Probleme cu transpiratia? Încearcă Transpiblock

Probleme cu transpiratia? Încearcă TranspiblockDesi transpiratia este un procedeu fiziologic normal prin care pielea noastra elimina toxinele din organismul nostru, totusi sunt unele persoane care transpira mai mult decat ar fi normal.

Transpiratia poate fi foarte suparatoare atunci cand apare fara efort, sau indiferent de temperatura ambianta.
Poate ati auzit prin reclame despre produsul TranspiBlock. Este doar la inceput pe piata, inca nici un pacient nu s-a intors cu feetback pentru acest produs, dar inainte de a-l cumpara vreau sa va atentionez ca acest produs contine aluminiu si alte chimicale.
Da, dupa compozitie poate fi eficient, dar atentie mare, prin blocarea glandelor sudoripare de a elimina toxinele, acestea pot se pot acumula la nivelul dermului unde pot crea complicatii.
[UPDATE] L-am incercat si eu si chiar are efectul promis. Cel mai bun pret l-am gasit aici. Il recomand cu incredere, pentru un efect rapid, dar nu uitati sa tratati cauza transpiratiei excesive.
Vreau sa va mai prezint 3 produse eficiente din gama Scholl pentru tratarea transpiratiei piciorului.
Primul spray este destinata incaltamintelor care de obicei duce la o traspiratie urat mirositoare sau impiedica aerisirea piciorului.
Al doilea spray este indicat persoanelor care stau incaltate perioade lungi, pentru pastrarea prospetimii piciorului si pentru a evita traspiratia urat mirositoare.
Al treilea spray este destinat persoanelor care au o problema cu transpiratia excesiva si/sau urat mirositoare a picioarelor pentru a diminua sau a impiedica transpiratia piciorului.
Spray-urile se pot asocia, cel de incaltaminte cu oricare din celelalte doua, in functie de necesitate.
Despre alte produse destinate ingrijirii pielii, poti afla aici.
 
Mai multe noutati din domeniul farmaceutic si pentru farmacisti, gasesti in sectiunea Farmacist 101 .
Daca vrei sa primesti oferte de munca in domeniul farmaceutic, aboneaza-te la Newsletter, deasemenea vor urma mai multe materiale didactice in sprijinul farmacistilor.
 
 
Ai folosit TranspiBlock? Ce parere ai?
Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 320 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns