Ce trebuie sa stii inainte de admitere?

Ce trebuie sa stii inainte de admitere?
Voi continua seria postarilor despre ce trebuie sa faci ca sa devii farmacist, iar azi vreau sa va spun cateva ponturi care trebuie sa le stii inainte de admitere.

Ca să fi sigură că ai timp suficient să înveţi până la admitere, te sfătuiesc de pe acum să citeşti această postare şi să pui în practică.
Daca te-ai hotarat ca vrei sa te inscrii la Facultatea de Farmacie, iata care sunt pasii:
1. Caută şi fi sigur(ă) că facultatea la care vrei sa te inscrii este acreditată. Acest lucru îl poşi verifica aici.
2. Află din ce materii şi ce subiecte s-au dat anul trecut sau anii trecuţi. Chiar dacă nu e afişat nimic pentru anul următor, caută o persoană care a dat admirea anul trecut şi roag-o să te ajute.
3. Caută un student la farmacie şi află ce profesori vor corecta lucrările (dacă nu sunt grile) şi pe ce pun bază la corectat, pe formule, descrieri, reacţii.
4. Fă-ţi rost din timp de manualele care au fost cerute ca bibliografie anul trecut, sunt 99% sanşe să fi aceleaşi şi anul viitor.
5. Mai există o sesiune de admitere în septembrie, dute la facultate şi vorbeşte cu cei care au dat examenul, poate găseşti afişate variantele de examen rezolvate, sau cel puţin notele de admitere. 
6. Aboneaza-te la newsletterul facultatii unde urmează să te înscrii sau chiar înscrieţte în Asociaţia studenţilor la Farmacie.
7. Fii informat şi apoi pune-te cu burta pe carte!

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe: ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns