Ce trebuie sa faci in timpul facultati?

Ce trebuie sa faci in timpul facultati?


Dacă v-am prezentat în postarile anterioare ce trebuie să faci înainte să te înscrii, azi vreau să vă prezint ce trebuie să faci în timpul facultăţii, pe lângă faptul că trebuie să inveţi sisă-ţi iei toate examenele.

Practica este un atuu, este cel mai important lucru şi poate singurul care îl vei putea scrie în CV-ul tău la capitolul experienţă în domeniu. Este important pentru tine personal să mergi la practică zilnic sau cel puţin cateva zile pe săptămână. 

Un alt motiv pentru care acum este momentul cel mai potrivit să faci practică, chiar dacă nu câştigi nici un bănuţ, este faptul că după ce ai dat licenţa, nici o farmacie nu te mai poate primii în practică pentru că legea nu permite şi nimeni nu te va angaja doar ca să înveţi. Cine te angajează o face pentru ca tu sî-i ajuşi pe ei, nu ei pe tine.

Mai poţi participa ca voluntar în cadrul unor fundaţii pentru îngrijirea copiilor sau a persoanelor în vârstă. Acolo vei vedea cu ce boli şi ce nevoi se confruntă persoanele din segmentul acela de vârstă, apoi poţi trece acest lucru un CV-ul tău.

Ştiu că vei fi obosit(ă) după cursuri, lungi laboratoare sau semnarii, dar insist pe practică dacă vrei să-şi fie mai uşor mai târziu.

Mai sunt şi alţi studenţi care vor face practică sau asistenţi de farmacie care deja lucrează în farmacie, cum vei putea concura cu ei la un interviu?

Dacă ai întrebări, nu ezita să îmi scrii.

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe: ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns