Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml

Am incercat #1: Uleiuri vegetale presate la rece

Azi am încercat două noi uleiuri: cel de cocos şi cel de argan.

Uleiul de cocos nu e la prima utilizare, doar că n-am apucat să scriu despre el. L-am folosit şi îmi place să-l folosesc pentru mâini şi unghii pentru ca este un ulei foarte hrănitor cu proprietaţi de calmare, hrănire şi dezinfectare datorită componeţei lui.
De asememea uleiul de cocos l-am mai folosit pentru a clătii gura cu el, tot pentru proprietăţile sale puternic dezinfectante şi dezodorante. L-am încercat imediat după ce am terminat ceaşca de cafea pentru are efect mai puternic de a îndeparta mirosul de cafea, cedând locul unei respiraţii proaspete şi unei cavită-i bucale igienizate şi cu pH-ul refăcut, ceea ce e foarte important.

Uleiul organic de Argan l-am folosit pentru faţă. După ce mi-am curăţat faţa aşa cum se cuvine, am aplicat uleiul de argan în locul cremei hidratante sau hrănitoare. 
Am ales uleiul de argan în locul cremei hidratante pentru ca este un ulei „uşor” pentru piele dar are o puternică acţiune de hidratare şi hrănire şi nu îngrasă tenul. După nici 10 minute de la aplicare faţa mea are alt luciu, parcă radiază, arată mult mai sănătoasă şi chiar simt că îmi mulţumeşte pentru tratamentul acordat.
Sunt foarte mulţumită de cele două noi uleiuri şi sigur le voi pastra pentru mult timp în rutina mea de îngrijire.

Cele două uleiuri le puteţi studia şi achiziona aici pentru cel de cocos
Nu pot neglija uleiul de măsline care face o treabă extraordinară pentru pielea corpului iar uleiul de migdale este de mult preferatul meu.
Uleiul de măsline este foarte bun de folosit pentru hidratarea corpului, pe lângă faptul că este mai accesibil la cumpărat şi are mai multe întrebuinţări. Totuşi pentru un adevărat tratament de hidratare a pielii, pentru un masaj anticelulitic sau pentru a preveni apariţia vergeturilor, nu uitaţi să aveţi în casă tot timpul uleiul de măsline.
Uleiul de migdale îl am de ceva vreme în „farmacia mea” de acasă. Îl folosesc cu mult drag pentru atenuarea ridurilor de expresie, pentru tratarea şi prevenirea cearcănelor şi a ridurilor din jurul ochilor şi de foarte multe ori l-am folosit şi pentru hrănirea unghiilor şi a cuticulelor. Mai trebuie să vă spun că l-am folosit cu succes pentru vârfurile firelor de par pentru a preveni despicarea lor, mai ales după ce am folosit placa sau ondulatorul. Uleiul de migdale se poate cumpăra de aici sau din orice Plafar.

Voi folosiţi uleiuri vegetale? Care sunt acestea?

Pentru a fi la curent cu noutăţile, urmăriţi-mă pe: ♥ Bloglovin ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Twitter 
Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?