Wow…răsfăț de la Balea

Wow…răsfăț de la Balea

Doamnelor şi domnișoarelor am descoperit răsfățul verii pe raftul cu produse Balea!

Sunt atât de entuziasmată că abia îmi găsesc cuvinte să descriu bucuria care o simt…
Hai să încep cu începutul, m-am dus până in magazinul DM special să-mi cumpăr şamponul uscat de la Balea, după ce am colindat alte 5 super-market-uri şi m-a prins ploaia de m-am udat toată. Totuși, nu m-a oprit. Am făcut duş şi m-am dus la dm, se pare că doar acolo poți găsi șampon uscat (le-am căutat şi pe cele de la Kalos şi pe cel de Syoss dar sunt de negăsit).

Cum la intrare sunt rafturile cu creme de corp și apoi gelurile de duş, normal m-am oprit la cele fructate. Și ce credeți că am găsit? Gel de duș, loțiune de corp și apoi săpun lichid, toate cu aromă sublimă de pepene verde. Aceste produse miros atât de bine că abia am așteptat să ajung acasă să fac din nou duş, normal cu produsele Balea.

Gel de duş Balea melon tango 300ml. “Mirosul proaspăt și fructat de pepene răsfață simțurile făcând din dușul obișnuit o experiență unică.” Aşa promit cei de la Balea şi să știți că au dreptate.

Loțiune de corp Balea melon tango 200ml. “Rețeta delicată cu uleiuri din plante şi glicerină oferă pielii afectate de soarele verii o porție extra de hidratare făcând-o din nou mătasoasă.” Este adevărat ce zic specialiștii Balea, se absoarbe rapid și hidratează bine pielea, iar aroma îți face o poftă de viață.
Produsele Balea lemon tango sunt o ediție limitată şi m-am bucurat ca am mai gasit, la cat de bine miroase.
Dați o fugă până la DM să vedeți că se merită.

Iata ce mi-am cumparat cu doar 36 lei.

Dintr-o simplă zi de vineri mi-am făcut o zi de răsfăț.

Despre celelalte produse achiziționate, revin cu detalii.

Cine mai foloseşte aceste produse?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 320 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns