Trusa ta de fitoterapie de la Fares

Trusa ta de fitoterapie de la Fares

Aşa cum aţi observat, în secţiunea Farmacia mea, vă voi prezenta produse de toate felurile, de la cosmetice la produse medicamentoase. Tot ce am eu în farmacia mea de acasă sau, de ce nu, în cea de la muncă.

Cei de la Fares sunt tot mai buni, au scos pe piaţă aşa multe produse indispensabile pentru care merită toată lauda şi tot respectul.

Azi nu vă voi vorbi despre compania Fares pentru că o lăsăm pe altă dată pentru ca sunt multe de spus, azi vreau să vă prezint cea mai utilă trusă de vacanţă concepută de cei de la Fares: trusa de fitoterapie.

Această trusă cuprinde produse necesare pentru cele mai frecvente probleme de sănătate: pentru infecţii respiratorii, digestive sau uro-genitale; pentru dugeri de gât, tuse, răni, arsuri, indigestie, diaree sau constipaţie.

Sunt foarte uşor împachetate, numai bine cât să ajute într-o situaţie de urgenţă când eşti în vacanţă într-o ţară străină sau departe de farmacie. Iar ca să fie totul perfect, pentru fiecare punguţă cu tablete găsiţi pe “prospectul” din punguţă ingredientele, dozele de administrare şi intrucţiuni foarte clare pentru utilizarea lor, a fiecăruia în parte.

Pachetul conţine:

1. Biosept – 30 capsule – anitibiotic natural pentru infecţii respiratorii, gripă, bronşită şi chiar pentru infecţii digestive cum sunt enterocolitele, sau uro-genitale cum sunt cistita, uretrita sau anexită;

2. Plantusin – 30 comprimate masticabile – pentru tuse şi dureri în gât;

3. Digestie uşoară – 10 capsule – pentru indigestie, greaţă, balonare, uşurarea după mese copioase;

4. Enterostop – 20 capsule – este un antidiareic natural, recomandat în diareele cauzate de schimbarea alimentaţiei sau a apei;

5. Laxativ forte – 10 capsule – pentru constipaţie sau aşa zisa constipaţia călătorului;

6. Farederm – cremă – 7,5 g – este o cremă cicatrizantă, numai bună după o iritaţie, muscături de ţânţari sau chiar zgărieturi sau lovituri uşoare.

Trusa are un termen de valabilitate suficient de lung, adica 01.2016.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, nu ezita să dai Like sau +1.

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns