Bubblews – reteaua unde poti castiga bani

Bubblews –  reteaua unde poti castiga bani

Bune fetelor,

Aceasta postare este cu dedicatie pentru bloggeritele romance care doresc sa castige cativa banuti suplimentar, dar nu numai.

Am descoperit azi o noua platforma de socializare care iti ofera banuti pentru fiecare articol postat, ei zic ca sa incurajeze scrisul articolelor bune pe internet. oricare ar fi motivul, sa stiti ca pe Bubblews.com chiar gasiti articole interesante, aproape toate sunt in engleza.

Singura conditie este ca articolul publicat sa contina minim 400 caractere, ceea ce face o diferenta intre cei care scriu articole si cei care doarpublica anunturi sau alte stiri.

Ca sa vezi cum arata o pagina Bubblews incepe cu pagina mea aici.

Te vei indragostii de aceasta retea de socializare. Iar daca iti faci cont, nu uita sa-mi dai un Follow si cate o steluta (sa mai primesc si eu un cent). 🙂

O zi frumoasa va doresc!

Dacă ţi-a plăcut acest articol, nu ezita să dai Like sau +1.

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: