"Oradea alege sănătatea" #3 – Igiena orală şi îngrijirea parului

"Oradea alege sănătatea" #3 – Igiena orală şi îngrijirea parului

Tot la acest minunat eveniment, la workshop-ul dedicat frumuseții am aflat ce important e să respecți igiena orală folosind de cel puțin 2 ori pe zi periajul, apa de gură și ața dentară.

De asemenea ni s-a confirmat beneficiile uleiului de cocos pentru cavitatea bucală. Folosit zilnic, clătind cavitatea bucală timp de 10-20 minute cu ulei pur de cocos tratează şi previne mirosului neplăcut şi a parodontozei.

Pentru îngrijirea părului stilistul Ramona Bungau ne-a prezentat ce important este să folosim produse adecvate vârstei fiecăruia dintre noi şi ce important este să folosim produse de calitate dacă dorim să păstrăm strălucirea şi sănătatea podoabei capilare. A insistat pe faptul să întrebăm stilistul nostru ce produse foloseşte.

O noutate pentru toți cei din sală a fost stick-ul care acoperă firele albe, foarte util în caz de urgență până ajungem la coafor pentru o nouă vopsire. Despre acest stick voi reveni cu detalii.

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie: